Η Selena Gomez βάζει την υγεία της πάνω από ένα καλλίγραμμο σώμα - Όσα δήλωσε για το αυτόανοσο νόσημά της

Η σταρ ξέρει πως δεν θα γίνει ποτέ μοντέλο και είναι εντάξει με αυτό, αρκεί να είναι υγιής, βάζοντας ένα τέλος στα body shaming σχόλια που δέχεται.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Selena Gomez αναγκάζεται να "λογοδοτήσει" για τα παραπάνω κιλά που έχει. Με εξομολογητική διάθεση, η διάσημη σταρ απάντησε σε όλους εκείνους που σχολιάζουν αρνητικά το σώμα της, υπογραμμίζοντας πως τη νοιάζει περισσότερο η υγεία της, παρά οι παραπάνω κοιλιακοί. 

Ειδικότερα, είναι γνωστό πως η Gomez πάσχει από λύκο, ένα αυτοάνοσο νόσημα κατά το οποίο το ανοσοποιητικό σου σύστημα παράγει αντισώματα που επιτίθενται στους ιστούς του οργανισμού και προκαλούν φλεγμονή. Η ίδια μιλώντας στο TikTok εξήγησε πως προκειμένου να διατηρήσει την καλή υγεία της, λαμβάνει μία αγωγή που την κάνει να παχαίνει.

"Όταν την παίρνω, τείνω να κρατάω πολύ νερό και αυτό είναι πολύ φυσιολογικό. Όταν την κόβω, τείνω να χάσω βάρος. Απλά ήθελα να πω και να ενθαρρύνω τους πάντες εκεί έξω που νιώθουν οποιοδήποτε είδος ντροπής γι'αυτό που περνούν ότι κανείς δεν ξέρει την αληθινή ιστορία", είπε χαρακτηριστικά. Για την ίδια είναι κατανοητό πως δεν είναι, ούτε θα γίνει ποτέ μοντέλο και δεν έχει κανένα πρόβλημα με αυτό. "Απλά θέλω οι άνθρωποι να γνωρίζουν πως είναι όμορφοι και πράγματι είστε καταπληκτικοί. Και ναι, υπάρχουν μέρες που νιώθουμε χάλια, όμως προτιμώ να είμαι υγιής και να φροντίζω τον εαυτό μου. Η αγωγή μου είναι σημαντική και νομίζω πως είναι αυτό που με βοηθάει", επεσήμανε η ηθοποιός και τραγουδίστρια. 

Όσο για εκείνους που έχουν όρεξη να τη χλευάζουν και να μην αγαπούν αυτό που είναι, τους συμβούλευσε να φύγουν γιατί δεν συμφωνεί καθόλου με το body shaming και οποιαδήποτε άλλη μορφή bullying. 

Η πρώτη φορά που η Gomez ανακοίνωσε τη διάγνωσή της ήταν το 2015 και από τότε προσπαθεί να βάζει την υγεία της και την ψυχική της γαλήνη σε προτεραιότητα.