"A day in the life": Η νέα καμπάνια της Superdry έχει άκρως ανοιξιάτικη διάθεση

Στη νέα καμπάνια, το δημοφιλές brand ακολουθεί τους Ραφαήλ Καριωτάκη και Liia Chuzhdan με την πιο Superdry παιχνιδιάρικη διάθεση.

Ο ηθοποιός Ραφαήλ Καριωτάκης και το μοντέλο Liia Chuzdan, την οποία γνωρίσαμε στον 3o κύκλο του GNTM, είναι τα κεντρικά πρόσωπα της καμπάνιας Superdry Spring / Summer ’23. Φέτος, η φωτογράφιση για την προώθηση της νέας συλλογής πραγματοποιήθηκε στα Πετράλωνα, στην πιο hip γειτονιά στην καρδιά της πόλης.

Το φωτογραφικό ζευγάρι βρέθηκε αρχικά σε ένα μοντέρνο, cozy σπίτι με retro στοιχεία, όπου γεμάτοι κέφι και όρεξη, έπαιξαν παιχνίδια, ζωγράφισαν, έβγαλαν video και φωτογραφίες, χαλάρωσαν και απόλαυσαν την ηλιόλουστη μέρα στους εξωτερικούς χώρους του σπιτιού.

Η μέρα τους οδήγησε στο ‘Αστερ, το γνωστό εστιατόριο της περιοχής, στη διασταύρωση των οδών Τρώων και Ιώνων. Εκεί δοκίμασαν τις νοστιμιές της ελληνικής κουζίνας και ευχαριστήθηκαν ο ένας την παρέα του άλλου. Στη συνέχεια βρέθηκαν στην Πλατεία Μερκούρη και στο καφέ/μπαρ Βραζιλιάνα - εκεί συναγωνίστηκαν στο ποδοσφαιράκι και φωτογραφήθηκαν στο photo booth του μαγαζιού με fun διάθεση.

"A DAY IN THE LIFE” θα μπορούσε να είναι το μότο που χαρακτηρίζει το look and feel της φετινής καμπάνιας της Superdry με ανέμελη καλοκαιρινή διάθεση. Η φωτογράφιση έγινε από τον Γιώργο Καπλανίδη και η βιντεοσκόπηση από την Εύα Μπαλάση σε συνεργασία με την ομάδα των Superdry Greece και Panik Entertainment Group.

Τα looks της καμπάνιας Superdry SS23 θα τα βρείτε στα παρακάτω καταστήματα:

Superdry stores στα εξής σημεία: The Mall Athens, Γλυφάδα, Πειραιάς, Χαλκίδα, Πάτρα, Χανιά, Χαλκίδα, Τρίπολη, Ρόδος, Σαντορίνη.

Στα πολυκαταστήματα: Attica, City Link, Golden Hall, Τσιμισκή και Mediterranean Cosmos (Θεσσαλονίκη) Sagiakos Stores, Athens Metro Mall

Κατάστημα "EmEs", Ερμού, Αθήνα

Rossidis stores, Ξάνθη

YOURS, Λάρισα

M Galleries, Κομοτηνή

Κατάστημα "Πολιτικός", Λαμία

Nat Jango Fashion, Πάφος

και online στα: Bloobox.gr, Jeanious.gr, Nodus-shop.gr, Passadena.gr, R-shop.gr