"Sunkissed" by Pink Woman: Η νέα καλοκαιρινή καμπάνια παίρνει έμπνευση από τον ήλιο

Γνώρισε την καλοκαιρινή συλλογή 2023 μέσα από τη φωτογραφική συλλογή αλλά και μια ταινία μικρού μήκους.

Mε τον τίτλο "SUNKISSED” υπογράφει η PINK WOMAN την καλοκαιρινή συλλογή 2023, δημιουργώντας μια μοναδική φωτογραφική συλλογή αλλά και μια μικρού μήκους ταινία με βασική πηγή έμπνευση τον ΗΛΙΟ.

Η φετινή συλλογή μάς φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στη γη και τα στοιχεία της. Το απαλό άγγιγμα από τις ακτίνες του ήλιου, ο δυναμισμός των κυμάτων της θάλασσας, αλλά και η άμεση επαφή του σώματος με τους βράχους, συνθέτουν το ειδυλλιακό, καλοκαιρινό τοπίο που επιχειρεί να δημιουργήσει στιγμές μοναδικές. Η παραγωγή πραγματοποιήθηκε στο κυκλαδίτικο νησί της Μήλου και πιο συγκεκριμένα στη διάσημη παραλία Σαρακήνικο που είναι γνωστή για τα λευκά πετρώματα ηφαιστειακής προέλευσης που τη χαρακτηρίζουν με στόχο να αναδειχθεί η minimal & earthy αισθητική της φετινής καλοκαιρινής κολεξιόν.

Από τα πλεκτά, διάτρητα φορέματα, τα ακαταμάχητα twin sets σε γήινους τόνους και τα animal & floral prints σε φορέματα και παρεό, μέχρι τα super-hot μαγιό (bikini ή ολόσωμα) οι προτάσεις της PINKWOMAN έρχονται να καλύψουν οποιοδήποτε ύφος, στυλ και σωματότυπο κάθε γυναίκας το φετινό καλοκαίρι. Με επιρροές από τις τάσεις του σήμερα, το concept της καμπάνιας "SUNKISSED-S’23” εμπνεύστηκε και οργανώθηκε από τις ομάδες Marketing & Παραγωγής της PINK WOMAN, ενώ τις λήψεις και τα videos της καμπάνιας επιμελήθηκαν οι ταλαντούχοι και καταξιωμένοι Νίκος Ζήκος και Άλεξ Χαντζάκος.

Όλη η συλλογή είναι διαθέσιμη στα πάνω από 100 καταστήματα PINK WOMAN και στο online shop.

Tags