H νέα activewear σειρά που θα σου χαρίσει ασυναγώνιστο στυλ

Τα ιδανικά αθλητικά κομμάτια για απόλυτη ελευθερία στην κίνηση και τολμηρή νέα αισθητική.

Ένα χρόνο μετά την επιτυχημένη πρώτη κυκλοφορία της συλλογής Goodmove, τα Marks & Spencer παρουσιάζουν τη νέα activewear σειρά για αυτή την Άνοιξη με γυναικεία και ανδρικά σχέδια.

Μέσα από την εμπνευσμένη αυτή συλλογή, τα M&S προσφέρουν επιλογές για κάθε τύπο άσκησης, έντονη ή χαλαρή, με καινοτόμα outerwear και άνετα stylish κομμάτια που θα συνοδεύσουν τις αθλητικές σας δραστηριότητες.

Η σειρά Goodmove βασίζεται στο σύγχρονο στυλ και παρουσιάζει in house prints, βιώσιμο και καινοτόμο σχεδιασμό για μια ευχάριστη δυναμική εικόνα.

Η νέα Goodmove συλλογή απογειώνει το αθλητικό στυλ σε κάθε σου κίνηση. 

Η νέα γυναικεία Goodmove συλλογή έχει ενισχυθεί με μοντέρνα, διαχρονικά σχέδια, για κάθε ημέρα. Η σειρά έχει σχεδιαστεί για να χαρίζει ελευθερία στην κίνηση, χωρίς όρια και περιορισμούς, ενώ τα σχέδια έχουν ανανεωθεί και διαθέτουν μια τολμηρή νέα αισθητική, με prints και έντονες neon πινελιές.

Τα κολάν Go Balance για yoga από ανακυκλωμένο polyester υλικό και τα αθλητικά σουτιέν FlexifitTM με λειτουργικές λεπτομέρειες στην πλάτη, προσθέτουν στις αθλητικές σας δραστηριότητες ξεχωριστό στυλ.

Αυτή την Άνοιξη, κάνουν επίσης το ντεμπούτο τους τα παπούτσια από ανθεκτικά υφάσματα Cordura. 

Ο συνδυασμός καινοτομίας και τεχνολογίας παραμένουν τα βασικά συστατικά της συλλογής, χαρίζοντας κομμάτια που προσφέρουν άνεση και ευκολία στις προπονήσεις και τις καθημερινές δραστηριότητες.

Τα Outerwear με τα βασικά πανωφόρια προσφέρουν προστασία σε όλες τις καιρικές συνθήκες, όταν είσαι εν κινήσει. Μέσα από την μεγάλη ποικιλία προϊόντων, από cropped γιλέκα έως άνετα μπλουζάκια, η σειρά διαθέτει εύκολες, stylish λύσεις για το καθημερινό ντύσιμο, με υφάσματα που αναπνέουν και απομακρύνουν την υγρασία, για outfit εντός ή εκτός σπιτιού, κάτω από τα παλτό και τα σακάκια σας.

Από τη γυναικεία συλλογή δεν λείπουν τα καινοτόμα, ανάλαφρα lace up trainers από βιώσιμες TencelTM πηγές, με λεπτές ραφές, βιοδιασπώμενα υλικά στο επάνω μέρος του παπουτσιού και υλικά που διαθέτουν φυσικές αντιβακτηριδιακές ιδιότητες, για μεγαλύτερη και πιο ασφαλή κίνηση την ώρα της άσκησης.

Ανακάλυψε τη νέα συλλογή Goodmove online στο marksandspencer.gr και στα καταστήματα Marks & Spencer με την επαναλειτουργία τους.