Το Helmi Bazaar ξεκίνησε! Η καλοκαιρινή shopping εμπειρία στο κέντρο της Αθήνας που δεν πρέπει να χάσεις

Ένα διασκεδαστικό fashion bazaar με φιλανθρωπικό χαρακτήρα και απίστευτα κομμάτια σε υπέροχες τιμές!

Πλέον το καλοκαίρι είναι εδώ και η υψηλή θερμοκρασία μας χτυπάει την πόρτα, με αποτέλεσμα η γκαρνταρόμπα μας να πρέπει να προσαρμοστεί στις ιδιαίτερες συνθήκες αυτής της εποχής. Έτσι, ρίχνοντας μία ματιά στη συλλογή με τα ρούχα και τα αξεσουάρ διαπιστώνουμε τις ανάγκες μας για αυτή τη season και ετοιμαζόμαστε για τις αγορές, που θα ανανεώσουν το στιλ και τη διάθεση μας. Ιδανική, λοιπόν, επιλογή αποτελεί το καλοκαιρινό Bazaar του Helmi, το οποίο επισκέφτηκα πριν από λίγες ημέρες.

Το fashion event του brand λαμβάνει χώρα στο Booze Cooperativa, (Κολοκοτρώνη 57), που αποτελεί έναν urban χώρο διασκέδασης και πολιτισμού. Το γεγονός πως ήταν κεντρικά στην Αθήνα, με έκανε ακόμα πιο χαρούμενη. Μόλις κατέφθασα εκεί με υποδέχτηκαν οι Helmi experts, οι οποίες με καθοδήγησαν για να ανακαλύψω καλοκαιρινά ρούχα και αξεσουάρ με έκπτωση έως -70%!

 

Ανακαλύπτoντας τα κομμάτια του Helmi Bazaar

Ξεκινώντας από τον πρώτο όροφο, συνάντησα αμέτρητα stands με ρούχα, που ήταν διαχωρισμένα ανάλογα με τα μεγέθη. Εκεί πέρασα αρκετό χρόνο γυρνώντας τις κρεμάστρες ανάμεσα στις ολόσωμες φόρμες, τα maxi και mini φορέματα, τα παντελόνια σε κάθε γραμμή που μπορείς να φανταστείς και τα αέρινα τοπάκια, που θα ήταν ιδανικά για το γραφείο. Κάποια από αυτά τα κομμάτια είχαν έντονα χρώματα, tropical και floral prints, ευρηματικά cut-outs και κάποια άλλα ήταν μονόχρωμα απογειώνοντας τις παστέλ αποχρώσεις μέσα από τα σχέδια τους.

Στον ίδιο όροφο βρήκα και αρκετά αξεσουάρ. Υπήρχε μεγάλη ποικιλία στα υποδήματα, όπου και δοκίμασα αρκετά σχέδια. Ανάμεσα στα σανδάλια, τα flats και τα ψηλά πέδιλα, ξεχώρισα δύο ζευγάρια: Τα ρομαντικά πέδιλα με το δέσιμο και τη μπαρέτα και τα σανδάλια με την raffia λεπτομέρεια και τον μπροστινό φιόγκο.

Επίσης, την προσοχή μου τράβηξαν και τα μαγιό σε απολύτως καλοκαιρινές αποχρώσεις και tropical prints. Τα σχέδια ποίκιλαν ανάμεσα στα ολόσωμα και τα μπικίνι. Μπορώ να σου πω πως το ολόσωμο πράσινο ακόμα δεν έχει φύγει από το μυαλό μου, όπως επίσης και τα boho - chic κοσμήματα, που συνδύαζαν μεταλλικές λεπτομέρειες με χρωματιστές πέτρες έτοιμα να προσθέσουν μία earthy πινελιά σε κάθε σύνολο.

Και όχι το shopping μου δεν τελείωσε εκεί...

Ανέβηκα φυσικά και στον δεύτερο όροφο -δεν γινόταν να μην δω τη νέα συλλογή, αφού ήταν και σε έκπτωση... Η αλήθεια είναι, όμως, πως με περίμενε μία έκπληξη εκεί:  Ένας τεράστιος χώρος γεμάτος τσάντες κάθε είδους, από καθημερινές tote, backpack και crossbody μέχρι παραλίας, raffia, δερμάτινες και βραδινές. Τα χρώματα τους και τα prints μαγνήτισαν την καρδιά μου και δεν ήξερα ποια να δω πρώτη. Ξεχώρισα, βέβαια, τις παρακάτω, που μπορείς να κρατήσεις κάθε ώρα της ημέρας.

Αφού ξεκόλλησα από τις τσάντες, περιηγήθηκα ανάμεσα στη νέα συλλογή. Από που να αρχίσω και που να τελειώσω: Έβρισκα κομμάτια για κάθε περίσταση. Βασικό χαρακτηριστικό τους ήταν η άνεση, που έφεραν οι γραμμές. Μεταξύ άλλων ξεχώρισα τα maxi φορέματα σε παστέλ και έντονα χρώματα με floral και διαχρονικά prints -το πουά και το καρό μαγνήτισαν το βλέμμα μου.

Όπως καταλαβαίνεις πέρασα αρκετή ώρα στα δοκιμαστήρια και έφυγα με γεμάτες τσάντες. Το Helmi Sample Bazaar έχει ήδη ξεκινήσει και θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 6/6. Πέρα από τον fun χαρακτήρα του, το Helmi Bazaar έχει και φιλανθρωπικό σκοπό, καθώς μέρος των εσόδων θα δοθεί στην κοινωνική κουζίνα "O άλλος άνθρωπος".

Για να επισκεφθείς και εσύ το Helmi Bazaar θα πρέπει να κλείσεις ραντεβού, ώστε να τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, τόσο για τους πελάτες όσο και για το προσωπικό, με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση μας.

Για να εξασφαλίσεις την είσοδο σου μπαίνεις στο www.helmi.gr, πατάς στην κατηγορία Bazaar και κλείνεις το ραντεβού σου επιλέγοντας την ημέρα και την ώρα που σε εξυπηρετεί.

Και για εσένα που θα βρεθείς στο κέντρο της Αθήνας και δεν έχεις προλάβει να κλείσεις ραντεβού, σε περιμένει μια ευχάριστη αναμονή, για να εξυπηρετηθείς όσο πιο άμεσα γίνεται.

Κλείσε το ραντεβού σου εδώ: www.helmi.gr/helmibazaarpage

Tags