"Πώς θα καταλάβω αν μου πάνε τα κοντά μαλλιά"; Ένα μικρό trick για να το διαπιστώσεις εύκολα

Ένα πολύ απλό κόλπο για να διαπιστώσεις αν σου πηγαίνουν τα κοντά μαλλιά πριν επισκεφτείς το κομμωτήριο.

Θέλεις να κόψεις τα μαλλιά σου αλλά δεν είσαι σίγουρη για το πώς θα δείχνεις με ένα πιο κοντό κούρεμα; Η αλήθεια είναι ότι αν δεν έχεις ξανατολμήσει να κόψεις κοντά τα μαλλιά σου και είσαι συνηθισμένη σε μακριά μήκη, τα καρέ ή ακόμα περισσότερο τα pixie cuts που χαζεύεις στο Instagram σού φαίνονται τεράστιες αλλαγές. 

Σε νιώθουμε, γι΄αυτό είμαστε εδώ να σε βγάλουμε από το δίλημμα. Πριν κάνεις την μεγάλη αλλαγή (που ομολογουμένως θα σε ανανεώσει πλήρως) καλό είναι να τσεκάρεις με κάποιον τρόπο πώς μπορεί να δείχνει ένα bob κούρεμα στο πρόσωπό σου.

Δες επίσης: Εσύ γνωρίζεις πώς να χρησιμοποιείς σωστά το dry shampoo;

Πώς θα το καταφέρεις;

Ψάξαμε στο Instagram και βρήκαμε ένα βιντεάκι - μίνι οδηγό που δίνει μια ... περίεργη συμβουλή. Η Αmy Chang, φανατική beauty influencer που γνωρίζει σχεδόν τα πάντα γύρω απ' την ομορφιά, τα μαλλιά, το skincare, έχει να προτείνει τον δικό της τρόπο για να διαπιστώσει κανείς αν του πηγαίνουν τα κοντύτερα μαλλιά. 

Είσαι περίεργη να δεις πώς; Η ίδια επισημαίνει ότι το μόνο που χρειάζεσαι είναι δύο μολύβια και μια μεζούρα. Τοποθετείς το ένα μολύβι κάθετα στη βάση του αυτιού σου και το δεύτερο οριζόντια κάτω από το πηγούνι. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μετρήσεις με τη μεζούρα την απόσταση μεταξύ της βάσης του πηγουνιού και αυτής του αυτιού σου. Αν η απόσταση είναι μεγαλύτερη από 5,7 εκ. τότε σού πηγαίνουν καλύτερα τα μακριά μαλλιά. Αν είναι μικρότερη από 5,7 εκ. τότε είναι πιθανόν τα κοντά μαλλιά να είναι τέλεια πάνω σου.

Δες επίσης: Οι τάσεις στα κουρέματα για το φετινό φθινόπωρο

Δες στο παρακάτω βίντεο πώς ακριβώς το κάνει:

Τι λες, θα το δοκίμαζες;