Τριχόπτωση: Μπορείς να ξεχωρίσεις το μύθο από την αλήθεια;

Στο νέο βίντεο #BeautyStarsFest, η Έλενα Πάκου παίζει το παιχνίδι "How much do you know" και με τη βοήθεια της hair expert της Aveda μαθαίνει τι ισχύει και τι όχι για την τριχόπτωση.

Μήπως νιώθεις τελευταία ότι πάνω στη βούρτσα σου ξεμένουν ανησυχητικά πολλές τρίχες; Δεν είσαι μόνη. Στην πραγματικότητα, η τριχόπτωση απασχολεί πολύ περισσότερες γυναίκες απ' όσες νομίζεις.

Βάλαμε στη μαμά Youtuber Έλενα Πάκου ένα δύσκολο παιχνίδι - πόσα γνωρίζει για την τριχόπτωση; Παίζει μαζί μας "How much do you know?" και απαντά αν είναι Μύθος ή Αλήθεια αυτά που νομίζουμε ότι ξέρουμε για τα μαλλιά. Μαζί μας για να διαλευκάνει την αλήθεια είναι η Χαρά Τσιαμούλη, Aveda Color Trainer.

Στο τέλος του παιχνιδιού, η Έλενα έχει μάθει πάρα πολλά όχι μόνο για την τριχόπτωση, αλλά και για τη σειρά Invati της Aveda, την οποία συστήνει με κλειστά μάτια η hair expert. Η νέα της ρουτίνα λοιπόν περιλαμβάνει πλέον το απολεπιστικό invati advanced™ exfoliating shampoo light, το invati advanced™ thickening conditioner και φυσικά την εξαιρετικά ενδυναμωτική invati advanced™ intensive hair and scalp masque. Η πιο συναρπαστική νέα προσθήκη στη "φαρέτρα" της είναι βέβαια το invati brow™ thickening serum για όγκο και πυκνότητα στα φρύδια.

Δες το βίντεο: 

 

Πηγή: missbloom.gr