Βλέπεις τα μαλλιά σου να χάνονται;

Η σειρά Galesyn® Anti Hair Loss Solutions είναι η λύση στο πρόβλημα της τριχόπτωσης.

Τρίχες στη βούρτσα, στο σιφώνι, στο μαξιλάρι. Γνώριμη εικόνα; Και μαζί με τα μαλλιά σου αρχίζεις να χάνεις και την αυτοπεποίθησή σου. Ήρθε η ώρα να αντιδράσεις! Σύμμαχός σου τα προϊόντα της σειράς Galesyn® Anti Hair Loss Solutions που με τις καινοτόμες συνθέσεις και τις πολυτελείς υφές τους, φροντίζουν και ενδυναμώνουν αποτελεσματικά το τριχωτό της κεφαλής για ορατή μείωση της τριχόπτωσης. 

Η ειδική σύνθεση του Galesyn® Anti Hair Loss Shampoo αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τόσο τη χρόνια όσο και την εποχική αντιδραστική τριχόπτωση και τα αδύναμα μαλλιά. Ενισχύει την ανάπτυξη των τριχών, αυξάνει την πυκνότητα των μαλλιών και ενδυναμώνει τους θύλακες. Η μοναδική του σύνθεση είναι εμπλουτισμένη με θρεπτικά και ενυδατικά συστατικά που αυξάνουν τον όγκο και την ελαστικότητα στα μαλλιά, προσθέτουν λάμψη και βοηθούν στην αναδόμηση των κατεστραμμένων μαλλιών. Περιέχει ήπια επιφανειοδραστικά, διασφαλίζοντας έτσι τον αποτελεσµατικό καθαρισµό ενώ παράλληλα φροντίζει την υγεία του τριχωτού της κεφαλής. Είναι κατάλληλο για συχνή χρήση και έχει υπέροχο άρωμα.

Η πρωτοποριακή λοσιόν μαλλιών Galesyn® Anti Hair Loss Lotion περιέχει δραστικά συστατικά, τα οποία προκαλούν ορατή αύξηση της πυκνότητας των μαλλιών, ενισχύουν την αγκίστρωση των τριχών στο τριχωτό, αυξάνουν την τριχοφυΐα και αναζωογονούν τα μαλλιά Εφαρμόζεται εύκολα, στεγνώνει και απορροφάται γρήγορα. Δεν χρειάζεται ξέβγαλμα και έχει ευχάριστο άρωμα. 

Τα προϊόντα Galesyn® Anti Hair Loss Solutions είναι δερματολογικά ελεγμένα, με κλινικές μελέτες αποτελεσματικότητας. Είναι κατάλληλα για άνδρες και γυναίκες. Αναζήτησέ τα στο κοντινότερό σου φαρμακείο!

Tags