5 stylish χτενίσματα για κάθε μέρα που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη στο γραφείο

Και γίνονται κυριολεκτικά σε 10' - για να είσαι όμορφη in no time.

Όλες μας θέλουμε να είμαστε καλοχτενισμένες και περιποιημένες στο γραφείο (ή στη σχολή ή στις καθημερινές δραστηριότητές μας). Πολλές φορές όμως δεν υπάρχει η πολυτέλεια του χρόνου τα πρωινά για να φτιάξουμε τα τέλεια χτενίσματα, γι΄αυτό και η πλειονότητα των γυναικών καταλήγει να κάνει μια πρόχειρη αλογοουρά ή έναν κότσο.

Δες επίσης: Οι τάσεις στα κουρέματα για τον χειμώνα 2021-22

Όχι ότι και αυτά τα χτενίσματα δεν είναι όμορφα, απλά ακόμα και τα πιο απλά hairstyles μπορούν να φανούν πολύ προσεγμένα με τα κατάλληλα twists. 

Συγκεντρώσαμε λοιπόν 5 χτενίσματα που είναι απλά, γίνονται γρήγορα και είναι low-maintenance, δεν χρειάζονται δηλαδή πολλή συντήρηση κατά τη διάρκεια της ημέρας για να σταθούν.

Ponytails

Οι κλασικές αλογοουρές μπορούν να γίνουν πολύ ενδιαφέρουσες στην στιγμή, αν προσθέσεις μερικά λαστιχάκια κατά μήκος της και την μετατρέψεις στην πολύ trend bubble ponytail, που έχει κάνει θραύση σε street style και πασαρέλες.

Up-dos

Το ίδιο ισχύει και για τους κότσους, που μπορεί να αποκτήσουν άμεσα ένα πολύ στιλάτο twist αν τον κάνεις "επιμελώς ατημέλητο". Πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να επιδιώξεις να βγει "χαλασμένος", ααφήνοντας πολλές τουφίτσες να πέφτουν γύρω από το πρόσωπό σου. Επίσης, η χρήση ενός κλάμερ αντί για λάστιχο ή άλλο κοκαλάκι έχει γίνει πλέον το απόλυτο must.

Πλεξούδες

Τι θα έλεγες να πιάσεις τα μαλλιά σου σε μια χαλαρή κοτσίδα; Δεν είναι μόνο για το καλοκαίρι - οι Γαλλίδες πιάνουν τα μαλλιά τους με αυτόν τον τρόπο χειμώνα - καλοκαίρι.

Baby braids

Αν πάλι τα μαλλιά σου δεν είναι τόσο μακριά ή αν απλά θες να τα αφήσεις λυτά, μπορείς να κάνεις δύο λεπτά κοτσιδάκια τις μπροστινές τούφες των μαλλιών σου που πλαισιώνουν το πρόσωπό σου δεξιά και αριστερά. Ή να αυτοσχεδιάσεις και να κάνεις περισσότερα πλεξουδάκια ανάμεσα στα μαλλιά σου, στο πλαϊνό ή μπροστινό μέρος τους.

Δες επίσης: Εσύ γνωρίζεις πώς να χρησιμοποιείς σωστά το dry shampoo;

Αξεσουάρ μαλλιών

Αν πάλι θες να τα αφήσεις τελείως λυτά ή δεν επιθυμείς να αφιερώσεις καθόλου από τον χρόνο σου στο styling (ή απλά δεν μπορείς), μπορείς απλά να προσθέσεις μια όμορφη στέκα/κορδέλα ή χαριτωμένα τσιμπιδάκια για να τα στολίσεις. Μπορείς επίσης να φορέσεις και έναν μπερέ - θα είσαι στιλάτη in no time.