"Αγκάλιασε" τα σημάδια του χρόνου στο πρόσωπό σου με τα καλύτερα anti-ageing προϊόντα

Κάνε σύμμαχό σου τον χρόνο επιβραδύνοντάς τον, με τη βοήθεια της σειράς ULTRATIME της ANNAYAKE.

Η αλήθεια είναι ότι ο χρόνος αφήνει φυσιολογικά τα σημάδια του στο δέρμα όλων των ανθρώπων, με τις γυναίκες να ενδιαφέρονται διαχρονικά για την εξάλειψη ή κάλυψή τους με διάφορους τρόπους. Και παρ᾽όλο που οι τελευταίες τάσεις θέλουν το agelessness trend να επικρατεί στον χώρο της ομορφιάς, προτρέποντας τις γυναίκες να αποδέχονται τις ρυτίδες και τα γκρίζα μαλλιά τους, η επιθυμία όλων να δείχνουν φρέσκιες, με μια νεανική όψη, παραμένει.

Ευτυχώς για όλες μας, υπάρχουν brands ομορφιάς που δεν μάχονται τον χρόνο, απεναντίας τον "αγκαλιάζουν". Ένα από αυτά είναι και η ANNAYAKE, η οποία έχει μια εντελώς διαφορετική φιλοσοφία γι᾽ αυτόν. Πιο συγκεκριμένα, δεν ασπάζεται τη δυτική αντίληψη της καταστροφικής φύσης του χρόνου, αλλά θεωρεί ότι είναι καταπραϋντικός, μια στιγμή για τον εαυτό μας.  Η "ανασταλτική" ιδιότητα του χρόνου μάς επιτρέπει την επιστροφή σε μια αρμονική κατάσταση.

Η ΑΝΝΑΥΑΚΕ κάνει τον χρόνο σύμμαχο, τον επιβραδύνει χωρίς να τον μάχεται. Η μάρκα δεν συμβαδίζει με το υπερβολικό stress που συνδέεται με τη γήρανση. Αντιθέτως, βλέπει το χρόνο να καταπραΰνει, να χαλαρώνει και να " ηρεμεί" τόσο το δέρμα όσο και τη καθεμία από εμάς.

Παρ᾽όλα αυτά, είναι γεγονός ότι το δέρμα υποφέρει καθημερινά από επιβλαβείς παράγοντες που επιταχύνουν τη διαδικασία γήρανσης του δέρματος (όπως ενδεικτικά η περιβαλλοντική ρύπανση, η ηλιακή και μπλε ακτινοβολία, το κάπνισμα, το άγχος).  Η ANNAYAKE έχει δημιουργήσει την ULTRATIME, μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων στοχευμένης περιποίησης της επιδερμίδας, για να αντισταθμίσει θεαματικά αυτές τις καθημερινές βλάβες.

Η συγκεκριμένη σειρά περιέχει 7 εξειδικευμένα προϊόντα που δρουν ακόμα και στις πιο βαθιές ρυτίδες, επανασμιλεύουν το πρόσωπο και τονώνουν το δέρμα. 

Αυτά που ξεχωρίσαμε εμείς είναι τα παρακάτω:

Ultratime, Anti-Wrinkle Redensifying Cream

Αυτή η κρέμα έχει σχεδιαστεί ως θεραπεία για καθημερινή χρήση ημέρας (ή / και νύχτας) για τουλάχιστον 4 εβδομάδες. Μέρα με τη μέρα, οι ρυτίδες εξασθενούν και το δέρμα γίνεται σταθερό και πάλι πυκνό. Το δέρμα μεταμορφώνεται σε ορατά νεώτερο και πιο όμορφο.

Ultratime, Anti Polution Defense Care Spf30

Ολοκληρωμένη φροντίδα που προστατεύει το δέρμα καθημερινά από την πρόωρη γήρανση, ενεργώντας ως ασπίδα κατά της UV επίδρασης, των ελευθέρων ριζών και της ρύπανσης.

Ultratime, Line-Lift Essence 

Aυτό το βελούδινο, λεπτόρρευστο essence δρα ενάντια στις πρώιμες ρυτίδες. Σβήνει τις λεπτές γραμμές ενώ είναι κατάλληλη για εφαρμογή πριν από την καθιερωμένη κρέμα περιποίησης .

 

Η ANNAYAKE διαθέτει ολοκληρωμένες σειρές ενυδάτωσης του προσώπου, που αποτελεί πρωταρχική ανάγκη για πολλούς τύπους δέρματος κάθε ηλικίας, και ιδίως για τα πιο νεαρά κορίτσια. H σειρά 24Η με 6 εξειδικευμένα προϊόντα έχει ως κύριο στόχο να εκπαιδεύσει το δέρμα ώστε να διαχειρίζεται σωστά τους υδάτινους πόρους του και επιπλέον να παρέχει στο νεανικό δέρμα συνεχή ενυδάτωση για 24 ώρες, χωρίς καμία διακοπή. Όμως και η σειρά Bamboo, που περιέχει το ταχύτερα αναπτυσσόμενο φυτό της γης στις συνθέσεις των προϊόντων της, έχει τη δύναμη να διατηρήσει και να αναδείξει τη φυσική ομορφιά του δέρματος. 

Ανακάλυψε τη σειρά αλλά και όλα τα προϊόντα της ΑΝΝΑΥΑΚΕ αποκλειστικά στα καταστήματα Galerie de Beauté και online στο galeriedebeaute.gr.