Τα (πολύ εύκολα) χτενίσματα που δοκιμάζουν όλα τα it girls τώρα

Ιδέες για χτενίσματα που γίνονται σε χρόνο μηδέν και προβλέπουμε ότι θα κυριαρχούν παντού την άνοιξη.

Η άνοιξη σιγά σιγά πλησιάζει, με τα πρώτα Μαρτάκια να κάνουν την εμφάνισή τους στα χέρια μας αλλά και τον ηλιόλουστο καιρό να μάς ανεβάζει τη διάθεση, στην ομολογουμένως δύσκολη καθημερινότητα που διανύουμε τελευταία.

Δες επίσης: Πώς να απαλλαχθείς από τις σκασμένες φτέρνες μια για πάντα

Τι καλύτερο λοιπόν από το να την υποδεχτούμε με τέλεια μαλλιά, που θα μπορούμε να κάνουμε καθημερινά λίγο πριν φύγουμε για το γραφείο ή τη σχολή; Ένα ωραίο χτένισμα άλλωστε θα μας ανανεώσει ενώ συνήθως μας κάνει να νιώθουμε πολύ όμορφες - όπως άλλωστε συμβαίνει κάθε φορά που έχουμε όμορφα και λαμπερά μαλλιά. 

Δες ένα μικρό tutorial για το πώς μπορείς να δημιουργήσεις 4 hot και πολύ girly χτενίσματα, που μάλιστα έχουν ήδη υιοθετήσει οι fashionistas στις διασημότερες μητροπόλεις της μόδας.

Δες επίσης: Η νέα τάση στο eye liner θα δώσει έναν κοριτσίστικο αέρα στα looks σου

Ιδέες για χτενίσματα:

#1. Spikey bun 

Ένα χτένισμα που κάνουν σχεδόν όλα τα μοντέλα όταν δεν περπατούν στην πασαρέλα, δεν φωτογραφίζονται για κάποια καμπάνια ή απλά τρέχουν στα castings. Εξ ου και ονομάζεται άτυπα "model off duty hairstyle", ένα πολύ ευέλικτο και πρακτικό χτένισμα που είδαμε πολύ και στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου  και της Νέας Υόρκης. Πρόκειται βασικά για τον κότσο σε καλοχτενισμένα μαλλιά, του οποίου οι άκρες του "πετάνε" στην κορυφή του κεφαλιού για να δημιουργήσουν ένα funky εφέ.

#2. Side Braids

Άλλο ένα χτένισμα που έχει κάνει θραύση τελευταία ενώ έρχεται κατευθείαν από τα 90s. Ο λόγος για τα λεπτά κοτσιδάκια στις δύο πλευρές του κεφαλιού, που δίνουν μια φρέσκια νότα στο όλο look.

#3. Sectioned Pigtails

Μια παραλλαγή του παραπάνω χτενίσματος, το συγκεκριμένο χτένισμα θυμίζει πολύ λεπτά bubble braids, τα οποία είναι χτενισμένα από τη ρίζα, φέρνοντας έτσι στο μυαλό τα κλασικά γαλλικά πλεξουδάκια.

#4. Messy Half-up Half-down

Άλλο ένα δημοφιλές χτένισμα που κάνουμε όλες από πολύ μικρή ηλικία και αυτό είναι το γνωστό "μισά-μισά". Αυτή τη φορά όμως γίνεται πιο σύγχρονο γιατί είναι messy, επιμελώς ατημέλητο και όχι τέλεια χτενισμένο ενώ αν έχεις curtain bangs, τότε ακόμα καλύτερα. Και να μην έχεις όμως, μπορείς να πετύχεις το ίδιο εφέ αν αφήσεις να πλαισιώσουν το πρόσωπό σου μερικές τουφίτσες.

Δες πώς θα τα πετύχεις στο βίντεο: