Παντρεύεσαι; 5 νυφικά χτενίσματα που μπορείς να κάνεις ακόμα και μόνη σου

Κι όμως, δεν χρειάζεσαι κομμωτή για να έχεις τέλεια μαλλιά την ημέρα του γάμου σου.

Δεν υπάρχει τίποτα πιο ωραίο από τους καλοκαιρινούς γάμους, ιδίως αυτούς που γίνονται σε κάποιο νησί ή παραλία. Όπως και τίποτα καλύτερο από τα ανάλαφρα bridal χτενίσματα, που είναι ό, τι πρέπει για την εποχή ενώ μπορείς να φτιάξεις ακόμα και μόνη σου στο σπίτι.

Ναι καλά άκουσες, υπάρχουν μερικά χτενίσματα που είναι τόσο απλά και low-maintenance που μπορείς να κάνεις ακόμα και χωρίς τη βοήθεια κομμωτή και δεν χρειάζεται να διορθώνεις ξανά και ξανά κατά τη διάρκεια της (μεγάλης) νύχτας ούτε να ανησυχείς γι' αυτά. 

Εάν ετοιμάζεσαι να ανέβεις τα σκαλιά της εκκλησίας τους προσεχείς μήνες και δεν θες να κάνεις κάτι πολύ στημένο, δύσκολο, βαρύ στα μαλλιά σου, σε νιώθουμε. Η αλήθεια είναι ότι έχει περάσει ανεπιστρεπτί η μόδα με τα super polished χτενίσματα στους γάμους, ιδίως αν μιλάμε για καλοκαίρι, όπου όλα θέλουμε να είναι πιο χαλαρά και ανάλαφρα. Άσε που τα πολύ στημένα χτενίσματα προσθέτουν αρκετά χρόνια στο πρόσωπό σου, εν ολίγοις, σε κάνουν να δείχνεις πολύ μεγαλύτερη συνδυαστικά και με το μακιγιάζ. 

Ανάλογα βέβαια και με το στιλ του νυφικού σου αλλά και όλου του γάμου, υπάρχουν πολλές επιλογές που μπορείς να λάβεις υπόψη σου. Μπορείς για παράδειγμα να κάνεις έναν χαλαρό, χαμηλό κότσο και όχι αυτόν τον σούπερ στιλιζαρισμένο με τόνους λακ που φοβάσαι να αγγίξεις. Υπάρχει και η επιλογή των πλεξούδων αλλά και των όμορφων αξεσουάρ, όπως τα μαντήλια και οι κορδέλες, που μπορούν να στολίσουν πολύ ωραία (και έξυπνα) τα μαλλιά σου, χαρίζοντας ένα πολύ κομψό αποτέλεσμα. Aκόμα και ένα floral στεφάνι ή στέκα, ή και σκέτα λουλούδια, μπορούν να κάνουν τη διαφορά και στο πιο απλό χτένισμα. 

Beauty Editor's Tip: Οι κάθε είδους κορδέλες μπορούν να χρησιμοποιηθούν με πολλούς τρόπους στα χτενίσματα (πλεγμένες ανάμεσα σε πλεξούδες, αντί για λαστιχάκι, κλπ) και είναι ιδανικές για τη μεγάλη μέρα.

Δες παρακάτω 5 bridal χτενίσματα που είναι τόσο απλά που μπορείς να τα κάνεις και μόνη σου: