Τα πιο κομψά beachwear στη νέα καλοκαιρινή συλλογή της Yamamay

Ήρθε η ώρα που σχεδιάζουμε στο μυαλό μας outfits αέρινα, με ζωηρούς χρωματισμούς και πρωταγωνιστή το μαγιό μας

Ποιο είναι το hero piece του καλοκαιριού; Το μαγιό, χωρίς αμφιβολία, αποτελεί το must have piece της καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας, η οποία διαθέτει πάντα χώρο για μια ακόμα μοναδική προσθήκη, που υπόσχεται κομψές και φινετσάτες εμφανίσεις στην παραλία.

Φέτος το καλοκαίρι, τα beachwear που θα επιλέξουμε, όχι μόνο ακολουθούν τις υποδείξεις των fashion trends αλλά είναι εμπνευσμένα από την ομορφιά της Μεσογείου. Η capsule συλλογή της Yamamay "Beach 2022"  φέρνει στο επίκεντρο εικόνες από ειδυλλιακά τοπία, παραλίες και ακτές της φυσικής κληρονομιάς που ενέπνευσε πολλούς καλλιτέχνες, ποιητές και συγγραφείς, αλλά και αποτέλεσε σκηνικό για διάσημες ταινίες και love stories, όπου τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα.

Από την Ισπανία μέχρι την Ιταλία και με πρωταγωνίστριες τις Lorena Duran, Claudia Vega Malena Lite και Izar Mendiolagarai, η Yamamay, ταξιδεύει και δημιουργεί μια πολύχρωμη και αισιόδοξη συλλογή, αποτελούμενη από ολόσωμα μαγιό, μπικίνι και τρικίνι για κάθε περίσταση.

Ο κόσμος της μόδας προτείνει να προσθέσετε στην συλλογή σας, μαγιό σε bold αποχρώσεις, όπως το πορτοκαλί, το κοραλλί, το τιρκουάζ, το πράσινο, αλλά και σε ρομαντικούς και παιχνιδιάρικους χρωματισμούς εμπνευσμένους από την μπουκαμβίλια, την wisteria και το κακάο. Η καλοκαιρινή συλλογή της Yamamay ξεχωρίζει για τα πρωτότυπα και μοντέρνα prints, τα animal, κασμίρι, πουά και floral σχέδια της, όπως επίσης και για τα πολύχρωμα ή χρωματικά patterns, αλλά και τα λιτά σχέδια και τους διαχρονικές αποχρώσεις άσπρου – μαύρου. Η "Beach 2022" μεταξύ άλλων διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία από κομμάτια με άκρως καλοκαιρινή διάθεση, όπως ολόσωμες φόρμες, φορέματα, τοπ και παντελόνες σε πολύχρωμα ανάλαφρα υφάσματα.

Από την εν λόγω συλλογή δεν λείπουν οι ανδρικές προσθήκες, οι οποίες θα χαρίσουν στο ταίρι σας το ιδανικό piece για τις καλοκαιρινές αποδράσεις σας. Χρώματα όπως το κίτρινο, το ανοιχτό μπλε, της μέντας, το ροζ, το κόκκινο, το μπλε και το μαύρο, συναντιούνται με ρίγες και patterns καμουφλάζ, είτε με λεμόνια, φλαμίνγκο και εξωτικά λουλούδια, για τις πιο statement εμφανίσεις κάτω από τον ήλιο.

Τόσο η γυναικεία, όσο και η ανδρική συλλογή είναι είναι ήδη διαθέσιμες σε όλα τα καταστήματα Yamamay και στο www.yamamay.com.

Tags