Dreamy Lashes: H μάσκαρα που θα σου χαρίσει απίστευτα μακριές, εντυπωσιακές βλεφαρίδες και έντονο βλέμμα

Και θα τη βρεις στο Shape Ιουνίου που κυκλοφορεί στα περίπτερα.

Κεφάλαιο βλεφαρίδες: Όλες μας θέλουμε πλούσιες, μακριές βλεφαρίδες με εντυπωσιακό όγκο και γύρισμα που να χαρίζουν μια παιχνιδιάρικη νότα στο βλέμμα.

Πιθανόν να μαντεύεις επίσης ότι ένα προσεγμένο μακιγιάζ ματιών ή μερικές πολύ καλές σκιές σε έντονες αποχρώσεις δεν αρκούν από μόνα τους για να αναδείξεις στο έπακρο το βλέμμα σου. Φυσικά και αποτελούν πολύ σημαντικές προϋποθέσεις, όμως πολλές φορές τη διαφορά την κάνει η μάσκαρα.

Γι' αυτό και ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να προσέξεις όταν επιλέγεις τα καλλυντικά σου, είναι η σωστή αγορά μάσκαρα. Να έχει το κατάλληλο (και εύχρηστο) βουρτσάκι, να χαρίζει όγκο και μήκος, αλλά και να διαχωρίζει σωστά τις βλεφαρίδες σου, ώστε να μην κολλάνε μεταξύ τους και να μην δημιουργούνται ενοχλητικά κομπάκια.

Δες επίσης: Πώς να αφαιρέσεις το επίμονο eye liner (ή μάσκαρα) χωρίς να προκαλέσεις ερεθισμούς

Σου φαίνεται δύσκολο project; Κι όμως, μην εκπλαγείς αν σου πούμε ότι βρήκαμε όλα τα παραπάνω και ακόμα περισσότερα στη Super Black αδιάβροχη mascara της MD Professionnel, ιδανική για extra μήκος και όγκο στις βλεφαρίδες.

Η νέα αδιάβροχη μάσκαρα Super Black της MD Professionnel έχει μοναδική κρεμώδη υφή και ένα ειδικό βουρτσάκι που διαμορφώνει και προσδίδει extra μήκος και όγκο στις βλεφαρίδες. Επιπλέον, απλώνεται εύκολα και στεγνώνει γρήγορα χαρίζοντας στις βλεφαρίδες έντονο μαύρο χρώμα που μένει αναλλοίωτο και δεν "τρέχει". 

Το καλύτερο όμως το αφήσαμε για το τέλος: Τη συγκεκριμένη μάσκαρα θα τη βρεις στο Shape Iουνίου που κυκλοφόρησε μόλις στα περίπτερα, στην προνομιακή τιμή των 5,00 ευρώ μόνο. Πολύ καλό για να είναι αληθινό; Μια βόλτα στα περίπτερα θα σε πείσει! Μην το χάσεις!