Waves for days: Tο ιδανικό χτένισμα εάν είσαι καλεσμένη σε βάπτιση το φθινόπωρο

Κι ένα εύκολο video tutorial που θα σε βοηθήσει να το πετύχεις.

Η σεζόν των γάμων και των βαπτίσεων καλά κρατεί, αφού ολόκληρος ο Σεπτέμβρης είναι ήδη "κλεισμένος", ενώ σχετικές προσκλήσεις μπορεί να καταφτάνουν στα κινητά μας μέχρι και τον Οκτώβρη. 

Αν είσαι κι εσύ καλεσμένη σε κάποια βάπτιση ένα από τα επόμενα σαββατοκύριακα και αναζητάς το χτένισμα που θα ταιριάξει απόλυτα τόσο με τη μεταβατική αυτή εποχή όσο και με το φθινοπωρινό outfit που έχεις επιλέξει, τότε διαβάζεις το σωστό άρθρο. 

Πρόκειται για το γνωστό blow-dry hairstyle, που είναι τόσο επίκαιρο τους τελευταίους μήνες χάρη στη Gen Z που το ανέδειξε στο TikTok και ταιριάζει σε όλα τα μήκη μαλλιών, από μακρύ καρέ μέχρι τα xxl μαλλιά. Υπάρχουν διάφορα είδη του blow-dry, όλα τους όμως έχουν ως κοινό τους χαρακτηριστικό τους κυματισμούς ή τις μπούκλες, που είναι τόσο ανάλαφρες ώστε να δείχνουν φυσικές, σαν να ξύπνησες με αυτές. Επιπλέον χαρακτηριστικό του χτενίσματος είναι ο άπλετος όγκος και η κίνηση στην τρίχα.

Δες επίσης: Πώς να αποκτήσεις πανεύκολα το bouncy blow-dry look της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Έτσι, μπορεί να πάρει αυτή τη μορφή...

Μπορεί όμως να είναι κι έτσι...

Δες επίσης: Ρυζόνερο: Γιατί είναι το αγαπημένο συστατικό των top models για λαμπερή επιδερμίδα;

Δικαίως θεωρείται ένα από τα πιο σέξι αλλά και κλασικά χτενίσματα, αφού είναι παντός καιρού ενώ δεν έχουν ηλικία και δείχνουν πάντα κομψά και προσεγμένα.

Δες στο παρακάτω tutorial πώς μπορείς να κάνεις μόνη σου ανάλαφρους κυματισμούς με το ψαλίδι, χωρίς ωστόσο να δείχνουν φουλ στιλιζαρισμένοι και "στημένοι".