Εδώ θα βρεις τα πιο μοναδικά beauty δώρα για το Πάσχα

Αυτός είναι ο απόλυτος προορισμός beauty δώρων για όλη την οικογένεια.

Το Πάσχα βρίσκεται λίγες μόλις ημέρες μακριά και η ανάγκη να βρεις το τέλειο δώρο για να χαρίσεις στα αγαπημένα σου πρόσωπα γίνεται όλο και μεγαλύτερη. Τη λύση έρχεται να δώσει για άλλη μια φορά η DUST+CREAM με μοναδικά σετ περιποίησης που θα ενθουσιάσουν κάθε makeup και self-care enthusiast.

Εμπνευσμένη από τα μεθυστικά αρώματα των λουλουδιών και τα έντονα χρώματα της άνοιξης, η εταιρεία δημιούργησε 13 φανταστικά Easter Sets για να προσφέρεις στους εορτάζοντες αλλά και σε φίλους και οικογένεια που θα συναντήσεις το Πάσχα.

Αγαπάς τις εξωτικές μυρωδιές και ψάχνεις κάτι ιδιαίτερο; Τα Wild Stories Exotic Flora και Charming Freesia θα γίνουν η νέα αγαπημένη σου συνήθεια.

Αν πάλι θέλεις κάτι πιο γλυκό και εντυπωσιακό, το Wild Stories Caramelized Strawberry θα απογειώσει την καθημερινή σου περιποίηση σώματος, ενώ το Wild Stories Macaron θα σου χαρίσει τη λάμψη που αναζητάς τις γιορτινές ημέρες.

Φυσικά, η DUST+CREAM δεν ξεχνά ποτέ και το αντρικό της κοινό! Τα Wild Stories Blue και Black αποτελούν εξαιρετικές επιλογές για ολοκληρωμένη περιποίηση προσώπου και σώματος που θα εκπλήξουν ευχάριστα τους άντρες της παρέας.

Πέρα από την ανοιξιάτικη συλλογή με Easter Sets, η DUST+CREAM έχει μια ακόμη έκπληξη για τους λάτρεις του μακιγιάζ και της προσωπικής φροντίδας.

Το διάστημα 7-18/4 οι καταναλωτές που κάνουν αγορές αξίας 20€ και άνω θα μπαίνουν στην κλήρωση για να κερδίσουν 10 δωροεπιταγές των 100€ από τη δημοφιλή και διαχρονικά αγαπημένη μάρκα κοσμημάτων PANDORA. Οι νικητές θα έχουν την ευκαιρία να εξαργυρώσουν το δώρο τους και να επιλέξουν το κόσμημα που θα συμπληρώσει τις Πασχαλινές τους εμφανίσεις στα φυσικά καταστήματα της PANDORA στην Ελλάδα ή στο ηλεκτρονικό της κατάστημα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπες στο www.dustandcream.gr

Facebook: DustandCreamGreece

Instagram: dustandcream

YouTube: DustandCreamGreece

Tags