Απόλαυσε το καλοκαίρι σου χωρίς κουνουπάκια με Galesyn!

Τέλος στα τσιμπήματα αυτό το καλοκαίρι.

Καθώς η θερμοκρασία έχει ανέβει και ο καιρός γίνεται καλύτερος για δραστηριότητες στον εξωτερικό χώρο, ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα είναι η παρουσία των ενοχλητικών κουνουπιών.

Τα κουνούπια μπορούν να καταστρέψουν μια ήρεμη βόλτα στο πάρκο, ένα ρομαντικό δείπνο στον κήπο ή μια ξέγνοιαστη βραδινή συνάντηση στην αυλή. Ωστόσο, η τεχνογνωσία για την αντιμετώπιση των κουνουπιών έχει φθάσει σε νέα επίπεδα και μια Ελληνική εταιρεία ήρθε σαν από μηχανής θεός να σώσει τις διακοπές μας.

Η εταιρεία Syndesmos S.A. δημιούργησε το άοσμο εντομοαπωθητικό spray GALESYN Insect Repellent FAMILY 20% IR3535 100ml για να χαρίσει στιγμές ηρεμίας σε οποιαδήποτε δραστηριότητα κανονίσετε να κάνετε. Περιέχει το δραστικό συστατικό IR3535 20% για αποτελεσματική δράση ενάντια στα κουνούπια (συμπ. κουνούπι Τίγρης), τις σκνίπες και τα τσιμπούρια με εγγυημένα αποτελέσματα για έως και 8 ώρες. Το IR3535 (20% κ.β) συστήνεται από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και το ΚΕΕΛΠΝΟ για την προφύλαξη από τα κουνούπια . Είναι κατάλληλο για όλη την οικογένεια, για βρέφη, παιδιά και ενήλικες. Έχε το μαζί σου και θα ξεχάσεις τι θα πει η λέξη κουνούπι!

Σε περίπτωσή όμως που ξεχάσεις να εφαρμόσεις το GALESYN Insect Repellent FAMILY και σε τσιμπήσει κάποιο έντομο, μην ανησυχείς !

Υπάρχει λύση, το GALESYN After Nip gel 30ml. Η σύνθεσή του με εκχύλισμα χαμομηλιού και πεντάνευρου, αλόης και λεβάντας καταπραΰνει άμεσα και τονώνει το δέρμα, ενώ η αλλαντοΐνη και το γαλακτικό μενθύλιο ενυδατώνουν και προσφέρουν μια αίσθηση δροσιάς. Είναι χωρίς αμμωνία, parabens, συνθετικά χρώματα και αρώματα και απορροφάται αμέσως από το δέρμα.

Διατίθενται στα φαρμακεία.

Tags