#ShapeTaperaki: Ασιατικό μπολ με νουντλς και σος σόγιας

Η Κλειώ Δημητριάδου μας προτείνει ένα ασιάτικο μπολ με νουντλς και σόγια σος.

Ασιατικό μπολ με νουντλς και σος σόγιας.

Υλικά:

1/5 από ένα πακέτο noodles (100 γρ.)

4 ασπράδια

1 κουτ. του γλυκού ελαιόλαδο

1 κολοκυθάκι κομμένο σε ροδέλες

1 καρότο κομμένο σε ροδέλες

1 φρέσκο κρεμμυδάκι

1 σκόρδο τριμμένο

λίγα φύλλα φρέσκου κόλιανδρου

σος σόγιας με λιγότερο νάτριο

Εκτέλεση: Βράζουμε τα noodles σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία τους. Χτυπάμε τα ασπράδια και ψήνουμε την ομελέτα σε αντικολλητικό τηγανάκι. Σε άλλο σκεύος τσιγαρίζουμε τα λαχανικά με το ελαιόλαδο μέχρι να μαλακώσουν. Στο μπολ βάζουμε, τα noodles κάτω, τα λαχανικά από πάνω, την ομελέτα ψιλοκομμένη, το σος της σόγιας και τα φύλλα του κόλιανδρου

Θρεπτική αξία: 481 θερμίδες, 3,9 γρ. λιπαρά, 83 γρ. υδατάνθρακες, 27.6 γρ. πρωτεΐνες, 2.7 γρ. φυτικές ίνες

Μόλις ετοιμάσεις το μπολ περιμένουμε να το δούμε με το hastag #asianbowl