Kαλαμάκια (σουβλάκια) σολομού του ονείρου

«Ψήνεσαι» για καλαμάκια; Ο σολομός αποτελεί την απόλυτη επιλογή στο αδυνάτισμα.

Kαλαμάκια (σουβλάκια) σολομού με μουστάρδα και σόγια στη μαρινάρα.

Υλικά (για 1 μερίδα)

  • 200 γρ. φιλέτο σολομού
  • 1 κουτ. της σούπας μουστάρδα
  • 1 κουτ. της σούπας σόγια
  • ½ κουτ. του γλυκού μέλι

Εκτέλεση

Μαρινάρουμε το σολομό στη σος (μουστάρδα-σόγια-μέλι) για 1 ώρα.

Κόβουμε το φιλέτο σε κύβους και περνάμε σε καλαμάκια

Ψήνουμε σε αντικολλητικό τηγάνι και αφού το γυρίσουμε 1-2 φορές, προσθέτουμε τη σος που έχει μείνει από το μαρινάρισμα.

Θρεπτική αξία ανά μερίδα: 328 θερμίδες, 17,74 γρ. λιπαρά (εκ των οποίων 5,2 γρ. κορεσμένα), 4,2 γρ. υδατάνθρακες, 35,48 γρ. πρωτεΐνες, 0,03 γρ. φυτικές ίνες