Kαλαμάκια (σουβλάκια) σολομού με μουστάρδα και σόγια στη μαρινάρα.
Υλικά (για 1 μερίδα)
- 200 γρ. φιλέτο σολομού
- 1 κουτ. της σούπας μουστάρδα
- 1 κουτ. της σούπας σόγια
- ½ κουτ. του γλυκού μέλι
Εκτέλεση
Μαρινάρουμε το σολομό στη σος (μουστάρδα-σόγια-μέλι) για 1 ώρα.
Κόβουμε το φιλέτο σε κύβους και περνάμε σε καλαμάκια
Ψήνουμε σε αντικολλητικό τηγάνι και αφού το γυρίσουμε 1-2 φορές, προσθέτουμε τη σος που έχει μείνει από το μαρινάρισμα.
Θρεπτική αξία ανά μερίδα: 328 θερμίδες, 17,74 γρ. λιπαρά (εκ των οποίων 5,2 γρ. κορεσμένα), 4,2 γρ. υδατάνθρακες, 35,48 γρ. πρωτεΐνες, 0,03 γρ. φυτικές ίνες