Τα αυγά μάς κάνουν καλό

Αυγά με ονομασία προέλευσης που εγγυώνται ξεχωριστή γεύση και ανώτερη ποιότητα.

Τα Ηπειρώτικα Αυγά κάνουν τη μεγάλη διαφορά στην ποιότητα και δίνουν ξεχωριστή γεύση στη διατροφή μας με δύο νέα προϊόντα που θα βρεις στο ράφι των σούπερ μάρκετ: Tα Ηπειρώτικα Αυγά ελευθέρας βοσκής από κότες ταϊσμένες με κόκκινο καλαμπόκι, θυμάρι και ρίγανη και τα Ηπειρώτικα Αυγά αχυρώνα, επίσης από κότες ταϊσμένες με κόκκινο καλαμπόκι, θυμάρι και ρίγανη.

Τα αυγά αυτά παράγονται αποκλειστικά στη νέα μονάδα, στο Καλπάκι Ιωαννίνων, από κότες ταϊσμένες με κόκκινο καλαμπόκι που προσδίδουν στον κρόκο του αυγού μοναδικό έντονο χρώμα θυμίζοντας έτσι τον κρόκο των "χωριάτικων" αυγών που όλοι γνωρίζουμε. Παράλληλα, ξεχωρίζουν για το διακριτικό τους άρωμα και το σφιχτό ασπράδι που δίνει υψηλής ποιότητας αποτέλεσμα σε κάθε χρήση μαγειρικής ή ζαχαροπλαστικής.

Διατροφικός θησαυρός

Το αυγό είναι πηγή πρωτεΐνης υψηλής βιολογικής αξίας, περιέχει απαραίτητα λιπαρά και βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία, με μόλις 140 θερμίδες ανά 100 γραμμάρια. Μας προσφέρει βιταμίνη Α, σίδηρο, βιταμίνη Β12, ριβοφλαβίνη και χολίνη, απαραίτητη για την υγεία των κυττάρων, ιχνοστοιχεία και μέταλλα.

Μέσα σε 24 ώρες από την παραγωγή τους, τα Ηπειρώτικα Αυγά βρίσκονται στα σημεία λιανικής πώλησης της χώρας μέσω του δικτύου διανομής του Α.Π.Σ.Ι. "ΠΙΝΔΟΣ" για να απολαμβάνουμε πραγματικά φρέσκα.