Η Νικολέττα Ράλλη λατρεύει να περνάει χρόνο στην κουζίνα, μαγειρεύοντας για τα αγαπημένα της πρόσωπα. Η μαγειρική δεν είναι απλώς μια καθημερινή ανάγκη για εκείνη -είναι μια μορφή αγάπης και δημιουργικότητας. Επιλέγει πάντα υλικά με φροντίδα, δίνοντας έμφαση τόσο στη γεύση όσο και στη θρεπτική αξία, και αναζητά υγιεινές επιλογές που θα ευχαριστήσουν όλη την οικογένεια.
Αυτή τη φορά, πρωταγωνιστές στο μενού της ήταν τα ψάρια – μια από τις πιο θρεπτικές επιλογές στη μεσογειακή διατροφή. Συγκεκριμένα, η Νικολέττα ετοίμασε λαβράκι στον φούρνο, σε μια ελαφριά και αρωματική εκδοχή που αναδεικνύει τη φυσική γεύση του ψαριού, ενώ παράλληλα ετοίμασε ένα ξεχωριστό καρπάτσιο από λεοντόψαρο, ένα πιάτο που συνδυάζει γαστρονομική φινέτσα με απλότητα.
Τα ψάρια αποτελούν εξαιρετική πηγή πρωτεΐνης υψηλής βιολογικής αξίας, ωμέγα-3 λιπαρών οξέων, βιταμινών (όπως η D και η B12) και ιχνοστοιχείων όπως το σελήνιο και ο ψευδάργυρος. Συμβάλλουν στην υγεία της καρδιάς, στην καλή λειτουργία του εγκεφάλου και έχουν αντιφλεγμονώδη δράση.
Διάβασε επίσης:
Νικολέττα Ράλλη: To healthy και viral πρωινό που τρώει σε καθημερινή βάση
Νικολέττα Ράλλη: Το viral μεσημεριανό που επέλεξε να φάει το αγαπούν όλα τα fitness girls
Μαγείρεψες ψάρια; O πιο εύκολος και γρήγορος τρόπος να μη μυρίζει το σπίτι