Dumplings με μοσχαρίσιο κιμά στον ατμό

Η πιο εύκολη και γρήγορη συνταγή.

Υλικά

2 πακέτα φύλλα gyoza

350 γρ. μοσχαρίσιο κιμά

1 ματσάκι σχοινόπρασο ψιλοκομμένο

1 κουταλιά σούπας πάστα σκόρδου

1 κουταλιά σούπας πάστα τζίντζερ

2 κουταλιές σούπας σάλτσα σόγιας

1 κουταλία σούπας σάλτσα στρειδιού

1 κουταλιά σούπας σησαμέλαιο

2 κουταλιές σούπας σάκε ή ρυζόκρασο

λίγο νερό

1 καλάθι μπαμπού

Δες περισσότερα στο tasty-guide.gr