Συνταγή για αμυγδαλωτά με μανταρίνι | Ένα πανεύκολο κέρασμα με ελάχιστα λιπαρά

Kαι πολλά ευεργετικά συστατικά από τα αμύγδαλα και το σουσάμι.

Από τον Στέλιο Παρλιάρο

Συνταγή για αμυγδαλωτά με μανταρίνι: Ένα πανεύκολο κέρασμα με ελάχιστα λιπαρά και πολλά ευεργετικά συστατικά από τα αμύγδαλα και το σουσάμι.

Βάρος: 1.850 γρ., Προετοιμασία-παρασκευή: 30΄

Συνταγή για αμυγδαλωτά με μανταρίνι | Υλικά

  • 500 γρ. φλούδες από μανταρίνια
  • 500 γρ. ζάχαρη
  • 100 γρ. νερό
  • 750 γρ. αμύγδαλα λευκά, αλεσμένα σε σκόνη
  • σουσάμι για την επιφάνεια