Από τον Στέλιο Παρλιάρο
Συνταγή για αμυγδαλωτά με μανταρίνι: Ένα πανεύκολο κέρασμα με ελάχιστα λιπαρά και πολλά ευεργετικά συστατικά από τα αμύγδαλα και το σουσάμι.
Βάρος: 1.850 γρ., Προετοιμασία-παρασκευή: 30΄
Συνταγή για αμυγδαλωτά με μανταρίνι | Υλικά
- 500 γρ. φλούδες από μανταρίνια
- 500 γρ. ζάχαρη
- 100 γρ. νερό
- 750 γρ. αμύγδαλα λευκά, αλεσμένα σε σκόνη
- σουσάμι για την επιφάνεια
Διάβασε περισσότερα στο missbloom.gr