Ανανέωσε το athletic look σου με τα κομμάτια της νέας συλλογής Admiral

Και απόκτησε ένα επιπλέον κίνητρο για τις επόμενες προπονήσεις σου.

Μετά από μια σκληρή προπόνηση, θα νιώσεις εξαντλημένη, κουρασμένη αλλά γεμάτη ευεξία και πιθανότατα πολύ ιδρωμένη. Είτε το πιστεύεις είτε όχι, τα ρούχα που φοράς στην προπόνηση μπορούν να κάνουν τη διαφορά για το πώς αισθάνεσαι μετά την άσκηση. Διάφοροι παράγοντες μπορούν να επηρεάσουν το πόσο άνετα είναι τα ρούχα της προπόνησής σου, συμπεριλαμβανομένου του υφάσματος από το οποίο είναι φτιαγμένα ή αν είναι κατάλληλα για το είδος της άσκησης που θα κάνεις.

Ακόμα και το design τους παίζει καθοριστικό ρόλο, αφού ένα αθλητικό ρούχο δεν παύει να είναι και ένα fashion item - ειδικά τα τελευταία χρόνια μάλιστα έχει και την τιμητική του - και σου φτιάχνει ανάλογα την ψυχολογία, όταν σου αρέσει και εφαρμόζει όμορφα στο σώμα σου. 

Λίγο μετά το ξεκίνημα της σεζόν, τώρα που ίσως έχεις αποφασίσει σε τι fitness μονοπάτια θα "περπατήσεις" φέτος, ήρθε η κατάλληλη στιγμή να ανανεώσεις και τη γκαρνταρόμπα σου και να αποκτήσεις ένα ακόμα κίνητρο για τις επόμενες προπονήσεις σου. 

Στο e-shop της Admiral θα βρεις άμεσα αυτό που ψάχνεις, τόσο για τα fitness sets σου, όσο και για τις καθημερινές και άνετες εμφανίσεις σου. Εκεί, θα ανακαλύψεις ολόκληρη τη νέα σειράς της Admiral με υπέροχα κομμάτια που συνδυάζουν ποιότητα και χαμηλή τιμή, αλλά και πολλές επιλογές από άλλα brands όπως Kappa, Maui and Sons και Starter. 

Μπες στο e-shop της Admiral και ανακάλυψε ολόκληρη τη νέα συλλογή του brand. 

Tags