Νέα Σελήνη στις 2 Μαρτίου στους Ιχθύες: Πώς επηρεάζονται τα ζώδια;

Επηρεάζονται Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες, από την 9-15 μοίρα καθώς και όσοι έχουν πλανήτες στα ζώδια και τις μοίρες αυτές.

Πραγματοποιείται στην 12.07 μοίρα των Ιχθύων. Είναι μια νέα Σελήνη που φέρνει αλλαγές. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό ανοίγει νέους πρωτοποριακούς δρόμους και μας δίνει την ανάγκη για αλλαγές, για καινοτόμες κινήσεις. Αναζητάμε την ανεξαρτησία. Η διαίσθηση είναι αναπτυγμένη και δίνει λύσεις αν βρεθούμε σε αδιέξοδο. Με την σύνοδο Ερμή/Κρόνου θα γίνουν σοβαρές συζητήσεις, θα υπάρξουν σοβαρές σκέψεις και θα παρθούν δύσκολες αποφάσεις για τον πλανήτη. θα πρέπει να αποφύγουμε τους καβγάδες για να μην ειπωθούν βαριά λόγια που θα μας οδηγήσουν σε μια ρήξη σε σχέσεις και συνεργασίες. Η σύνοδος της νέας Σελήνης με τον Δία φέρνει κοινωνικότητα και οικονομικά οφέλη. Τα συναισθήματα είναι έντονα, έχουμε φιλοδοξίες και καλλιτεχνικές τάσεις. Η σύνοδος Αφροδίτης/Άρη/Πλούτωνα φέρνει εντάσεις σε προσωπικό επίπεδο αλλά και επίπεδο κρατών. Παιχνίδια εξουσίας μπορεί να παιχτούν ενώ δεν αποκλείονται και γεωφυσικά φαινόμενα.

Μέσα στις δύσκολες εξελίξεις σε παγκόσμιο επίπεδο, έρχεται αυτή η νέα Σελήνη, στο ρομαντικό και ευαίσθητο ζώδιο των Ιχθύων να μας δώσει δύναμη και ελπίδα για νέα ξεκινήματα που θα αλλάξουν τη ζωή μας. Αυτό το φεγγάρι μας καλεί να αγαπήσουμε τον εαυτό μας, να προχωρήσουμε μπροστά για ένα καλύτερο μέλλον, να ξεπεράσουμε τους φόβους μας. Η φιλανθρωπία, η τέχνη, η φαντασία, η πνευματικότητα είναι αυξημένα. Οι πλανήτες αυτή τη στιγμή βρίσκονται όλοι μαζεμένοι στα τρία τελευταία ζώδια του ζωδιακού, Αιγόκερω, Υδροχόο και Ιχθύ. Αυτό μας δείχνει πως βρισκόμαστε στο τέλος καταστάσεων, στο τέλος μιας εποχής πριν ανοίξουν νέοι ορίζοντες.

Στη ζωή, είμαστε όλοι μαζί, όλοι συνδεόμαστε, όλοι αλληλεπιδρούμε και ας μην το καταλαβαίνουμε. Το φεγγάρι αυτό μας διδάσκει την αληθινή αγάπη, την κατανόηση, τη συμπόνια. Πιστεύουμε σε μια ανώτερη δύναμη, είμαστε όλοι μέρος της εξέλιξης του σύμπαντος.

Πώς θα επηρεαστούν όμως όλα τα ζώδια από τη νέα Σελήνη; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου στο missbloom.gr