Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 30 Μαίου 2022

Ευνοούνται τα ζώδια του Αέρα και της Φωτιάς.

Είναι μια επικοινωνιακή νέα Σελήνη αφού πραγματοποιείται στην 9.03 μοίρα των Διδύμων, στο ζώδιο που κυβερνάει ο Ερμής. Στη μοίρα αυτή βρίσκεται ο απλανής αστέρας Aldebaran, ένας βασιλικός αστέρας, ετοιμοπόλεμος. Είναι ένας αστέρας που φέρνει δόξα, απόκτηση δύναμης και πλούτου αλλά και τάση για εξέγερση. Υποκινεί την επανάσταση και τους εμφύλιους πολέμους. Δημιουργεί επιθετικότητα, άγχος,πίεση.

Η νέα Σελήνη μας καλεί να ανοίξουμε τους ορίζοντές μας, να συναναστραφούμε με κόσμο, να μαζέψουμε πληροφορίες για να πετύχουμε τους στόχους μας. Η συμπεριφορά μας είναι ευμετάβλητη, όμως έχουμε την εξυπνάδα να βρίσκουμε λύσεις, ακούμε τους άλλους, προσαρμοζόμαστε και κάνουμε αποδράσεις.

Η νέα Σελήνη φέρνει νέα ξεκινήματα. Έχουμε την ικανότητα να μοιραζόμαστε τις γνώσεις μας, να συνεργαζόμαστε, έχουμε ανοιχτό μυαλό. Προσοχή όμως καθώς ο Ερμής είναι ανάδρομος δίνοντάς μας την ευκαιρία να κάνουμε δεύτερες σκέψεις πριν επενδύσουμε σε κάτι. Τα νέα ξεκινήματα ας γίνουν μετά τις 4/6 που θα έχει τελειώσει η ανάδρομη πορεία του. Ο ανάδρομος Ερμής στον Ταύρο κάνει τετράγωνο με τον Κρόνο και θα πρέπει να προσέχουμε τα λόγια μας γιατί το μυαλό είναι θολωμένο. Η όψη αυτή μπορεί να μας μπερδέψει, να μας κάνει απαισιόδοξους και αναποφάσιστους, προσοχή σε παρεξηγήσεις και λογομαχίες. Στις 4/6 που ο Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία, ξεκινά την ανάδρομη πορεία του ο Κρόνος και αυτό σημαίνει πως μπορεί να πληρώσουμε το τίμημα για λόγια που είχαμε πει και αποφάσεις που είχαμε πάρει και έβλαψαν ή πλήγωσαν άλλους ανθρώπους. Την μέρα της νέας Σελήνης, υπάρχει και η σύνοδος Άρη/Δία που μπορεί να φέρει μια γρήγορη σχέση ή συνεργασία. Η όψη αυτή μας δίνει ενέργεια, θάρρος, παρόρμηση, σεξουαλική ορμή αλλά φέρνει και παράνομες σχέσεις.

Επηρεάζονται Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες του πρώτου δεκαημέρου, καθώς και όσοι έχουν πλανήτες από 7-11μοίρα στα ζώδια αυτά.

Πώς θα επηρεαστούν όμως όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου στο missbloom.gr