Πανσέληνος Ιουλίου: Ποια ζώδια επηρεάζει η υπερπανσέληνος του 2022

Πως θα επηρεάσει η πανσέληνος όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου.

Η πανσέληνος πραγματοποιείται στην 21 μοίρα του Αιγόκερου. Κυβερνήτης του Αιγόκερου είναι ο Κρόνος. Έτσι, το φεγγάρι αυτό δεν θα είναι ανάλαφρο. Θα υπάρξουν εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα και θα καταφέρουμε να εκπληρώσουμε τους στόχους μας, όμως θα πρέπει να λειτουργούμε με ωριμότητα, να αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας και να μην αγνοούμε τις δεσμεύσεις μας. Θα δουλέψουμε σκληρά και αν έχουμε πάρει λάθος δρόμο, θα αλλάξουμε πορεία. Θα πρέπει να δούμε τι μπορούμε να αναλάβουμε για να μην καταρρεύσουμε, θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα σοβαροί και οργανωμένοι, να μην αφήνουμε τίποτα στην τύχη. Ο Αιγόκερως αναζητά τη δύναμη και την εξουσία για να αισθανθεί ασφαλής. Θα πρέπει, σε αυτή την πανσέληνο, να μάθουμε να μην ξεπερνάμε τα όρια, τα δικά μας και των άλλων.

Το φεγγάρι είναι σε αντίθεση με τον Ήλιο και ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ερμή. Ο Πλούτωνας είναι σε σύνοδο με το φεγγάρι και όλοι μαζί σχηματίζουν όψεις με τον Ουρανό, τον πλανήτη του ξαφνικού, των αλλαγών και της επανάστασης. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για εκπλήξεις που θα μας αλλάξουν τη ζωή. Τίποτα δεν είναι δεδομένο, τα σχέδιά μας μπορεί να αλλάξουν και κάτι ξαφνικό μπορεί να μας αιφνιδιάσει, όχι απαραίτητα αρνητικό. Με το εξάγωνο Ερμή/Ουρανού μπορεί να μάθουμε νέα πράγματα, να κάνουμε νέες γνωριμίες. Έξυπνες ιδέες μπορεί να λύσουν τα προβλήματά μας. Λειτουργούμε προοδευτικά, αντισυμβατικά, είμαστε πρωτότυποι και ευέλικτοι στις αλλαγές, κάνουμε γρήγορες σκέψεις. Η σύνοδος του φεγγαριού με τον Πλούτωνα μπορεί να φέρει ζήλια, κτητικότητα, εμμονές, παιχνίδια εξουσίας, συναισθηματικές εκρήξεις που θα βγάλουν στην επιφάνεια τις κρυφές πλευρές του εαυτού μας. Η αντίθεση του φεγγαριού με τον Ερμή δείχνει συναισθηματική επικοινωνία.

Γι' αυτό θα πρέπει να σκεφτόμαστε διπλά πριν πάρουμε αποφάσεις. Με το τρίγωνο του φεγγαριού με τον Ουρανό, θα αναζητάμε νέους τρόπους για να προχωρήσουμε, θα κάνουμε διαφορετικά πράγματα που θα μας ανανεώσουν. Αλλαγές και εκπλήξεις θα φέρουν ουρανοκατέβατες λύσεις. Η αντίθεση Ερμή/Πλούτωνα στις 18/7 δημιουργεί προβλήματα στην επικοινωνία και τη σκέψη. Μπορεί να έχουμε παρωπίδες, να θέλουμε να επιβάλλουμε την άποψή μας. Είναι η όψη του εκφοβισμού, των απειλών, της κακοποίησης, του ελέγχου, της προπαγάνδας. Θα πρέπει να αποφύγουμε να πάρουμε αποφάσεις υπό πίεση, να μην είμαστε εμμονικοί. Είναι καλή στιγμή για αποκάλυψη μυστικών, για μεταμόρφωση. Το εξάγωνο του φεγγαριού με τον Ποσειδώνα δίνει φαντασία και ευαισθησία. Είμαστε πιο καλλιτεχνικοί, ονειροπόλοι, ενθουσιώδεις. Το τρίγωνο Αφροδίτης/Κρόνου φέρνει ουσιαστικές δεσμεύσεις και επενδύσεις. Ερχόμαστε πιο κοντά στα αγαπημένα μας πρόσωπα. Αν είσαι μόνη, μπορεί να κάνεις μια γνωριμία με κάποιον που να υπάρχει διαφορά ηλικίας ή μπορεί να γνωρίσεις την αδερφή ψυχή.

Πώς θα επηρεάσει η πανσέληνος όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου στο missbloom.gr

Tags