Eρμής στο Λέοντα από 20 Ιουλίου ως 3 Αυγούστου. Με τι θα ασχοληθούμε αυτό το διάστημα;

Με τον Ερμή στο Λέοντα επηρεάζονται θετικά τα ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα.

Ο Ερμής, ο πλανήτης της επικοινωνίας και της έκφρασης, της αντίληψης του ανθρώπου, της ικανότητας που συνδέεται με τον λόγο, ο πλανήτης των ταξιδιών, της οδήγησης, του εμπορίου, των διαπραγματεύσεων, των διανοητικών λειτουργιών βρίσκεται στο ζώδιο της πτώσης του, το Λέοντα.

Ο Ερμής στο Λέοντα είναι φαφλατάς, δεν έχει σωστή κρίση, ο λόγος του είναι παθιασμένος, χρησιμοποιεί τη λογική για δικαιολογήσει τα εγωιστικά του κίνητρα. Ο Ερμής στο Λέοντα λέει ψεματάκια, είναι ηθοποιός, καλλιτέχνης και πολύ καλός δάσκαλος. Έχουμε την τάση να επιδεικνύουμε στους άλλους ότι τα ξέρουμε όλα. Προωθούμε τις ιδέες μας, εκφράζουμε τον εαυτό μας και τη δημιουργικότητά μας. Στην καρδιά του καλοκαιριού, χαλαρώνουμε και ερωτευόμαστε, συζητάμε για τον έρωτα και τη χαρά της ζωής, διασκεδάζουμε.

Πως θα επηρεαστούν όλα τα ζώδια με τον Ερμή στο Λέοντα; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου.

ΚΡΙΟΣ

Με τον Ερμή στο Λέοντα θα διασκεδάσεις, θα βγεις από τη ρουτίνα, θα περάσεις καλά στις διακοπές, θα ερωτευτείς. Φλερτάρεις και μπορεί να δημιουργήσεις μια σχέση αν είσαι μόνη. Η δημιουργικότητά σου είναι στα ύψη, μπορεί να φέρεις εις πέρας ένα έργο. Το διάστημα αυτό ευνοείσαι αν είσαι καλλιτέχνης ή καθηγητής ή ελεύθερος επαγγελματίας.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον Ερμή στο Λέοντα θέλεις να βρίσκεσαι με οικεία πρόσωπα ή στο σπίτι σου. Μπορεί να βρεθείς με άτομα από την παιδική σου ηλικία ή μπορεί να φύγεις από το σπίτι σου και να πας κάπου αλλού, ίσως και σε άλλη πόλη. Μπορεί να κάνεις κάποιες έντονες συζητήσεις με συγγενικά πρόσωπα ή μπορεί να κάνεις αλλαγές στο χώρο σου. Συζητάς οικογενειακά θέματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τον Ερμή στο Λέοντα, η επικοινωνία και οι μετακινήσεις είναι τονισμένα. Προωθείς τα σχέδια και τις ιδέες σου, συναντάς συγγενικά πρόσωπα και αδέρφια που είχες να δεις καιρό, κάνεις κοντινά ταξίδια και ευχάριστες νέες γνωριμίες. Έχεις καλή διάθεση, έμπνευση, νέες ιδέες και ανοιχτό μυαλό. Μιλάς περισσότερο από το συνηθισμένο.

Δες τη συνέχεια στο missbloom.gr