Τα μόνα καλλυντικά που αξίζει να αποκτήσεις τη φετινή Black Friday

Αρώματα, κρέμες σώματος και προϊόντα μακιγιάζ σε ακαταμάχητες τιμές που δεν πρέπει να χάσεις.

Η μέρα που πολλοί περίμεναν εδώ και καιρό έφτασε: η Black Friday  είναι και επίσημα εδώ, ενώ όλα δείχνουν ότι οι ευκαιρίες θα συνεχιστούν για λίγες μέρες ακόμη.

Αυτό που μας αρέσει σε αυτή τη μέρα είναι ότι μάς δίνει την ευκαιρία να αποκτήσουμε όποιο προϊόν θέλουμε σε προνομιακή τιμή, ενώ αποτελεί και μια "όαση" ευχαρίστησης λίγες μέρες πριν μπούμε και επίσημα σε χριστουγεννιάτικο κλίμα. 

Και δεν υπάρχει καλύτερη περίοδος από την τωρινή για να ανανεωθείς. Αρώματα, προϊόντα μακιγιάζ, skincare αλλά και hi-tech gadgets που θα ωφελήσουν πλήρως την επιδερμίδα σου είναι οι δικές μας προτάσεις για φέτος, που νομίζουμε ότι αξίζουν πλήρως κάθε cent.

Δες επίσης: 3 skincare tips που θα θέλαμε πολύ να μας είχε δώσει κάποιος στα 20 μας

Το καλύτερο; Έχουν τόσο δελεαστικές τιμές που πραγματικά δυσκολευόμαστε να επιλέξουμε μόνο ένα. 

Μετά από πολλή δυσκολία είναι η αλήθεια, καταλήξαμε στα παρακάτω καλλυντικά που θεωρούμε ότι αξίζουν απόλυτα την προσοχή σου φέτος. Με λίγα λόγια, αν πρέπει να φανείς επιλεκτική, αυτά είναι τα μόνα προϊόντα στα οποία θα σου προτείναμε να δώσεις την αμέριστη προσοχή σου αφού όχι μόνο θα ωφελήσουν την τσέπη σου αλλά και εσένα την ίδια.

Big eyes | Η κορυφαία τάση στο μακιγιάζ του φετινού χειμώνα δίνει έμφαση στα μάτια

Τι να επιλέξεις στη φετινή Black Friday για να βγεις πραγματικά κερδισμένη:

Age Repair Lip Treatment Kit, Grown Alchemist (στα 44,06 € από 62,95 € στα galeriedebeaute.gr)
To Age-Repair Lip Treatment Kit διαθέτει δύο προηγμένες ενυδατικές θεραπείες χειλιών - μία με χρώμα και η άλλη χωρίς - για να περιποιηθούν τα χείλη με πεπτίδια και εκχύλισμα φύλλων βιολέτας που ορατά γεμίζουν και αυξάνουν τον όγκο ενώ λειαίνουν τη γραμμή των χειλιών
Micro Essence Treatment Lotion With Bio-Ferment, Estée Lauder (στα 82,74 € από 137,95 € στα sephora.gr)
Αυτή η λοσιόν επόμενης γενιάς με χαρακτηριστικό το αποκλειστικό μας Postbiotic 12+ που λειτουργεί μαζί με το 98.9% Βιοενεργό Ένζυμο Lactobacillus. Κλειδώνει την υγρασία και καταπραΰνει για να ελαχιστοποιήσει την εμφάνιση ερυθρότητας. Η επιδερμίδα ενυδατώνεται και καταπραΰνεται, έτσι οι πόροι φαίνονται μειωμένοι.
Rouge Pur Couture The Bold, Yves Saint Laurent (από 40,95 € στα 26,61€, sephora.gr)

Λαμπερό, couture κραγιόν που χαρίζει έντονο χρώμα με απόλυτη διάρκεια και σταθερότητα.

Hydra-Repair Treatment Cream: Camellia, Geranium Blossom, Grown Alchemist (από 76,05 € στα 53,23€, galeriedebeaute.gr)
Eξαιρετικά ενυδατική κρέμα προσώπου που αφήνει το δέρμα πιο λείο, απαλό, πιο ομοιόμορφο και υγιές χωρίς αίσθηση λιπαρότητας. Τροφοδοτείται από υψηλή συγκέντρωση βοτανικών ελαίων με γρήγορη διείσδυση, πλούσια σε βιταμίνη C. 
Chloé Nomade Body Lotion, Chloé (από 52,95 € στα 34,41€)
Το Chloé Nomade body lotion αντλεί όλα τα στοιχεία του αντίστοιχου Eau de Parfum. Ένα άρωμα με έντονο χαρακτήρα από βρύα δρυός, που περιβάλλεται από τη γλυκύτητα του δαμάσκηνου και της φρέζιας.
Flora Gorgeous Jasmine Eau de Parfum, Gucci (στα 101,34 € από 155,95 € στα sephora.gr)

Αυτό είναι το δεύτερο άρωμα Gucci που εντάσσεται στον κόσμο του #FloraFantasy. Η ενέργεια της εσωτερικής χαράς ενισχύεται περαιτέρω από το τυρκουάζ μπουκάλι, ενώ η χαρακτηριστική χλωρίδα του Οίκου από το μοτίβο Gucci σφραγίζει το σχέδιο με ένα μαγικό άγγιγμα.

LUNA™ 3 Facial Cleansing Brush, Foreo (στα 164,17 € από 218,95 € sephora.gr)
Το απόλυτο skincare gadget στο οποίο αξίζει απόλυτα να επενδύσεις φέτος. Πρόκειται για μια ηλεκτρική συσκευή καθαρισμού προσώπου που απομακρύνει παγιδευμένους ρύπους, λιπαρότητα και νεκρά κύτταρα σε μόλις 1 λεπτό και διατηρεί το δέρμα πεντακάθαρο και σε άψογη κατάσταση. Η συσκευή διαθέτει και επιλογές για μασάζ προσώπου.
Espada, Blue Pulsed Light Acne Device, Foreo (από 158,95 € στα 119,18€, sephora.gr)

Σύγχρονη συσκευή καταπολέμησης της ακμής με μπλε παλμικό φως. Το ESPADA™ είναι μια ασφαλής και απλή συσκευή επαγγελματικής ποιότητας για οικιακή χρήση. Είναι κατασκευασμένο από ιατρική σιλικόνη και συνδυάζει τη δύναμη της τεχνολογίας μπλε φωτός με τους παλμούς T-Sonic για την εξάλειψη των βακτηρίων που προκαλούν ακμή στην επιδερμίδα.

Σετ Ενδυνάμωσης Για Πρόσωπο Και Μαλλιά Kérastase x Lancôme (από 163,85 € στα 124,29€, sephora.gr)
Ένα πολυτελές σετ περιποίησης για το πρόσωπο και τα μαλλιά που περιλαμβάνει τη Rénergie Multi-Lift Ultra Cream, τη συσφιγκτική κρέμα ολοκληρωμένης αντιγηραντικής φροντίδας της Lancôme καθώς και το σαμπουάν και μάσκα περιποίησης της σειράς μαλλιών Genesis της Kérastase για εντατική αναζωογόνηση στα μαλλιά.
Orange & Bergamot Three Wick Candle, Molton Brown (από 72,59 € στα 61,70 €, atticadps.gr)
Το αρωματικό κερί χώρου της Molton Brown με νότες από περγαμόντο, έλαιο πορτοκαλιού και μανταρίνι θα πλημμυρίσει τον χώρο σου με ένα μεθυστικό άρωμα.