To trendy κούρεμα που προτιμούν όλες οι celebrities τώρα

Και που προβλέπεται να βλέπουμε παντού όλο το φθινόπωρο - και όχι μόνο.

Maria Menounos, Camilla Cabello, Chrissy Teigen και Kourtney Kardashian είναι μερικές μόνο από τις πολλές celebrities που υιοθέτησαν πρόσφατα το κούρεμα που αποτελεί εδώ και πολλές σεζόν ένα από τα πιο trendy και cool haircuts. Κι αυτό δεν είναι άλλο από το bob ή lob, το γνωστό κι αγαπημένο καρέ που όπως φαίνεται, δεν πρόκειται να αποχαιρετήσουμε σύντομα.

Και μπορούμε να καταλάβουμε το γιατί, αν αναλογιστούμε ότι είναι ένα κούρεμα που κολακεύει τα περισσότερα σχήματα προσώπου και ταυτόχρονα χαρίζει ένα cool, minimal - chic αέρα στο όλο στιλ. Το παράδοξο είναι ότι, ενώ αποτελεί ένα από τα πιο παλιά και κλασικά στυλ μαλλιών, έχει την ικανότητα να δίνει στην κάτοχό του μια μοντέρνα αύρα, ακόμα και μέχρι σήμερα. Τέλος, είναι σχεδόν μαγικό το γεγονός ότι αναβαθμίζει ακόμα και το πιο απλό (ή βαρετό) outfit- φοβερό;

Δεν είναι περίεργο λοιπόν γιατί stars με πολύ μακριά μαλλιά έχουν αποφασίσει να τα αποχριστούν έστω και προσωρινά, και να αποκτήσουν ένα από τα πιο κομψά - και πλέον trendy - κουρέματα των τελευταίων χρόνων.

Δες τη συνέχεια στο missbloom.gr

Tags