Πώς θα κάνεις τα σπαστά μαλλιά σου να "κρατάνε" περισσότερο

Ένα εύκολο trick για υπέροχα κυματιστά μαλλιά από τον αγαπημένο hairstylist της JLo.

Ποιος είπε ότι τα κυματιστά μαλλιά είναι μόνο για το καλοκαίρι; Αυτό το στιλ χτενίσματος είναι τόσο θηλυκό, ανάλαφρο και κολακευτικό που πλέον υιοθετείται από πολλές γυναίκες (αλλά και πολλές celebrities) όλες τις εποχές του χρόνου, σε οποιαδήποτε περίσταση, ακόμα και τις πιο επίσημες.

Θα γίνει η επόμενη τάση στα χτενίσματα; Μπορεί, πάντως σε κάθε περίπτωση εμείς λατρεύουμε το σπάσιμο στα μαλλιά γιατί χαρίζει μεγάλη ευελιξία. Εκτός αυτού, γίνεται πολύ εύκολα, ακόμα και χωρίς τη χρήση εργαλείων styling. 

Δες επίσης: Οι τάσεις του μακιγιάζ για τον φετινό χειμώνα θα σε ενθουσιάσουν

O Chris Appleton, ο αγαπημένος hair stylist διάσημων γυναικών όπως η JLo, έδειξε έναν πανεύκολο τρόπο όχι μόνο για να δημιουργήσουμε υπέροχα beach waves αλλά και για να τους χαρίσουμε μεγαλύτερο κράτημα.

Αφού πλέξεις τα μαλλιά σου σε δύο κοτσίδες δεξιά και αριστερά (ή σε περισσότερες, ανάλογα με το πόσο έντονο θες να είναι το σπάσιμο), πέρασε με γρήγορες κινήσεις την ισιωτική δίνοντας απαλά πατήματα κατά μήκος της κοτσίδας, για να ζεστάνεις την τρίχα και να κάνεις το χτένισμα να "κλειδώσει". 

Ο λόγος που πρέπει να περάσεις το ισιωτικό με γρήγορες, διακεκομμένες κινήσεις και όχι συνεχόμενες είναι για να μην κάψεις και ταλαιπωρήσεις την τρίχα, που θα έρθει σε άμεση επαφή με την καυτή πλάκα. Γι' αυτό και είναι πολύ σημαντικό να μην ξεχάσεις να περάσεις τα μαλλιά σου με κάποιο θερμοπροστατευτικό προϊόν (σπρέι ή κρέμα) πριν χρησιμοποιήσεις το ισιωτικό. Περίμενε λίγη ώρα μέχρι να κρυώσουν τα μαλλιά κι έπειτα λύσε τις κοτσίδες. Τέλος, ψέκασε τα μαλλιά σου με ένα σπρέι κρατήματος ώστε να κρατήσει το χτένισμα περισσότερο.

Δες και το παρακάτω βίντεο για περισσότερες λεπτομέρειες:

Δες επίσης: Τα 4 πιο stylish κουρέματα που θα βλέπουμε παντού το 2022