Οι τάσεις του μακιγιάζ για τον φετινό χειμώνα θα σε ενθουσιάσουν

Και είναι η τέλεια ευκαιρία να ανανεώσεις το μακιγιάζ σου ενόψει γιορτών.

makeup iStock

Αφήνοντας πίσω μας σιγά σιγά το φθινόπωρο αρχίζουμε να εντάσσουμε διαφορετικά makeup looks στην καθημερινότητά μας. Οι χαμηλές θερμοκρασίες και τα χειμωνιάτικα outfits απαιτούν και μια διαφορετική προσέγγιση στο καθημερινό μας μακιγιάζ, ενώ και οι γιορτές που πλησιάζουν προτάσσουν πιο έντονα, festive looks.

Δες κι εδώ: Τα monochromatic makeup looks θα γίνουν η νέα μας εμμονή

Δες παρακάτω τις τάσεις μακιγιάζ για τον χειμώνα '21-΄22, όπως διαμορφώθηκαν τόσο από τις πασαρέλες όσο και από το street style:

#1. Matte skin

Η dewy επιδερμίδα ήταν ο στόχος όλων μας το καλοκαίρι, πράγμα που αλλάζει όσο προχωράμε στον χειμώνα και στον πιο κρύο καιρό. Σκοπός μας αυτή την εποχή είναι το δέρμα μας να φαίνεται ματ χωρίς υπερβολικές γυαλάδες. Για να το πετύχεις, χρησιμοποίησε μια καλή πούδρα μετά το μακιγιάζ σου. Πρόσεξε όμως μην το παρακάνεις και κινδυνέψει να φανεί ξηρό το δέρμα σου. Γι 'αυτόν τον λόγο, χρησιμοποίησε μια πολύ καλή ενυδατική κρέμα πριν το μακιγιάζ - τα setting sprays βοηθούν εξίσου.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Em-J (@emjmua_)

#2. Overlining lips

Η  μόδα των 90s επιστρέφει και θέλει το περίγραμμα να ξεφεύγει από τα αυστηρά όρια των χειλιών σου, με στόχο αυτά να φανούν - τι άλλο; - πολύ μεγαλύτερα και σαρκώδη.

#3. Fine brows

Πριν λίγους μήνες συζητούσαμε για τα fluffy brows και πόσο μεγάλη αποδοχή έχουν λάβει από τις beauty addicts. Κι ενώ τα επιμελώς ατημέλητα φρύδια δεν πάνε πουθενά ακόμα, μιας και χαρίζουν ένα πολύ cool και φρέσκο αποτέλεσμα στο πρόσωπο, φαίνεται ότι τα λεπτά, καλοσχηματισμένα και λίγο ανασηκωμένα φρύδια κερδίζουν εξίσου έδαφος και έχουν τις δικές τους fans. Φέρε στο μυαλό σου stars όπως η Kendall Jenner και η Bella Hadid και αναλογίσου το face lift που χαρίζουν στο πρόσωπο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kendall (@kendalljenner)

#4. Glitter everywhere

Το πιο επίκαιρο trend, μιας και πάντα μας αρέσει να προσθέτουμε λίγο glitter στο πρόσωπό μας. Κι αν δεν είναι τώρα η καταλληλότερη εποχή, τότε πότε; Λίγη λάμψη σε μάτια, χείλη ακόμα και νύχια δεν έβλαψε ποτέ καμία.

#5. Colourful liner

Τώρα είναι η ευκαιρία να ξεφύγεις λίγο από την πεπατημένη του κλασικού, μαύρου eye liner και να βάλεις λίγο χρώμα στα βλέφαρά σου - και όχι με τη βοήθεια σκιάς. Ματ ή φλούο, σε πράσινες, σομόν, μωβ, κυπαρισσί αποχρώσεις, η επιλογή είναι δική σου.

Δες επίσης: Ένας πανεύκολος τρόπος για να τονίσεις το βλέμμα σου μέσα σε 5'

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i