Σου τελείωσε το highlighter; Δες με ποιο προϊόν μπορείς να το αντικαταστήσεις

Να που τα face oils έχουν μεγάλη χρησιμότητα ακόμα και στο μακιγιάζ.

Όπως γνωρίζεις, το highlighter είναι ένα προϊόν λάμψης που φωτίζει και σμιλεύει συγκεκριμένα σημεία του προσώπου. Ενισχύει αυτά τα χαρακτηριστικά στα οποία εμείς θέλουμε να εστιάσουμε και να δώσουμε έμφαση ενώ χαρίζει λάμψη σε ζυγωματικά, μέτωπο, ράχη της μύτης και τόξο των φρυδιών. Θα το βρεις σε υγρή μορφή ή μορφή πούδρας, αλλά και σε stick.

Ωστόσο, αν σου τελείωσε και θέλεις οπωσδήποτε ένα highlighter για να τονίσεις τα ζυγωματικά και τις γωνίες σου, υπάρχει ένα προϊόν που μπορεί να το αντικαταστήσει επάξια - είτε προσωρινά, μέχρι να αγοράσεις καινούριο, είτε μόνιμα.

Διάβασε επίσης: 3 λάθη που κάνεις με το highlighter χωρίς να το γνωρίζεις

Ποιο είναι αυτό; Το face oil, που όχι μόνο ενυδατώνει πλήρως το δέρμα αλλά και χαρίζει μια βελούδινη λάμψη σε αυτό, που δείχνει πολύ φυσική, σαν να πηγάζει από μέσα σου. Στα συν ακριβώς το γεγονός ότι χαρίζει ενυδάτωση και θρέψη ενώ το καλό είναι ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από λιπαρές επιδερμίδες χωρίς πρόβλημα, αφού εφαρμόζεται τοπικά και όχι σε όλο το πρόσωπο.

Διάβασε εδώ τα πλεονεκτήματα των face oils.

Τρόπος εφαρμογής:

Αφού ολοκληρώσεις το μακιγιάζ, και στο τελευταίο βήμα πριν ψεκάσεις με setting spray, ρίξε 2-3 σταγόνες από το αγαπημένο σου face oil στα δάχτυλα. Άπλωσε ταμποναριστά μέχρι να γίνει ένα με το δέρμα σου και να αφήσει αυτή τη διακριτική λάμψη στο πρόσωπο.