Ψάχνεις το άρωμα του φετινού καλοκαιριού; Το βρήκαμε εμείς για σένα

Ανάλαφρο, και ταυτόχρονα όσο εξωτικό και μεθυστικό πρέπει, αυτό είναι αναμφίβολα το άρωμα του φετινού καλοκαιριού.

Το καλοκαίρι είναι η ιδανική εποχή για να αλλάξεις όχι μόνο το skincare και τα καλλυντικά σου αλλά και το άρωμά σου. Είναι λογικό να θες να φοράς κάτι πιο ανάλαφρο μεν, αλλά με μια εξωτική εσάνς που θα συνδέσεις με τις διακοπές σου δε, ένα άρωμα που θα φέρει αναμνήσεις στο μυαλό σου όταν το μυρίζεις μήνες μετά. Αυτός δεν είναι και ο σκοπός των αρωμάτων ούτως ή άλλως;

Δες επίσης: Το μικρό μυστικό των Γαλλίδων για να μυρίζουν πάντα όμορφα τα μαλλιά τους

Αν αναζητάς λοιπόν το φετινό σου άρωμα, που θα είναι ανάλαφρο καλοκαιρινό και συνάμα μεθυστικό, το βρήκαμε εμείς για σένα. Πρόκειται για το Bronze Goddess Nuit της Estée Lauder, την ολοκαίνουρια έκδοση του brand και συνέχεια του κλασικού και αγαπημένου αρώματος Bronze Goddess. 

Εμπνευσμένη από τις εικόνες και τα αρώματα μιας ζέστης καλοκαιρινής νύχτας, αυτή η limited edition έκδοση χαρακτηρίζεται από ένα ακτινοβόλο και σαγηνευτικό άρωμα λουλουδιών, ένα πολυτελές άρωμα από κεχριμπάρι που παραπέμπει στον εμβληματικό γυναικείο αισθησιασμό που αποπνέει το Bronze Goddess, με έναν αέρα ζεστασιάς και κομψότητας.

Δες επίσης: Τα καλύτερα έλαια προσώπου για λιπαρές επιδερμίδες

Έλαιο Περγαμόντου, Ylang-Ylang και μια υποψία από Πιπέρι συνδυάζονται με το Γιασεμί Sambac και νότες Ορχιδέας Βραδινής Άνθησης για να δημιουργήσουν ένα εξαίσιο μπουκέτο που ανθίζει μέσα στην ένταση της νύχτας. Οι νότες αλμυρής καρύδας είναι η τελική πινελιά που θυμίζει το άρωμα του κλασσικού Bronze Goddess.

Νότες από σκούρη Tonka που μαγνητίζουν και κρεμώδη Ξύλα Κασμίρ προσδίδουν μία βαθιά γοητεία στη βάση του αρώματος, ενώ το πολυτελές και αστραφτερό Ambrox χαρίζει λάμψη παντού.

Τι άλλο θες για να σε πείσουμε ότι αυτό είναι το νέο, καλοκαιρινό άρωμα που θα σαγηνεύσει τους πάντες;

Tags