Τα καλύτερα έλαια προσώπου για λιπαρές επιδερμίδες

Μπορείς να βάλεις έλαιο προσώπου ακόμα κι αν είσαι λιπαρή - πρέπει όμως να είναι το σωστό.

fsdf iStock

To ότι τα έλαια προσώπου είναι μερικά από τα must-haves μιας skincare ρουτίνας είναι γεγονός. Τα τελευταία χρόνια έχουν μετατραπεί σε ένα από τα μεγαλύτερα trends της κοσμετολογίας και όχι άδικα, αφού αφήνουν το δέρμα του προσώπου πιο βελούδινο και λαμπερό από ποτέ, ενώ είναι ιδανικά για την πρόληψη των ρυτίδων.

Τι προσφέρουν ουσιαστικά τα έλαια προσώπου στο δέρμα; Τα οφέλη τους συνίστανται στο εξής: Εισχωρούν σε βάθος στο δέρμα και εξασφαλίζουν πλούσια δράση, αφήνοντάς το λαμπερό και μεταξένιο στη στιγμή. Στα συν ότι έχουν πολύ ευχάριστη υφή ενώ αφήνουν μια υπέροχη αίσθηση, με τα περισσότερα να μοσχοβολούν και να παρέχουν και οφέλη αρωματοθεραπείας.

Είναι ιδανικά για άτομα με ξηρό τύπο δέρματος ή για επιδερμίδες που αφυδατώνονται εύκολα και συχνά. Τι γίνεται όμως αν ανήκεις στις γυναίκες με λιπαρή επιδερμίδα; Είναι αλήθεια ότι τα έλαια φράσσουν τους πόρους και "μπουκώνουν" το δέρμα με αποτέλεσμα αυτό να παράγει ακόμα μεγαλύτερη λιπαρότητα αλλά και θαμπάδα; Η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση.

Δες περισσότερα στο missbloom.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i