Ξέχνα (για λίγο) τα lip balms: Τα lip oils είναι η νέα τάση στην ενυδάτωση των χειλιών μας

Plus, τα πιο ενυδατικά lip oils που μπορείς να βρεις αυτή τη στιγμή στην αγορά.

Κάτι ανάμεσα σε lip gloss και lip balm, τα lip oils είναι η νεότερη τάση στην ενυδάτωση των χειλιών μας. Πρόκειται για σούπερ ενυδατικές συνθέσεις, εμπλουτισμένες με μια πληθώρα ελαίων που αφήνουν την επιφάνεια χειλιών πολύ απαλή, λεία αλλά και με μια λάμψη που δείχνει εντελώς φυσική. Η θρέψη δε που χαρίζουν παραμένει στα χείλη ώρες μετά την εφαρμογή τους, ακόμα κι όταν δεν φοράς απολύτως τίποτα, κάνοντάς τα την ιδανική λύση και για τα πιο ξηρά, σκασμένα χείλη.

Το σύνηθες είναι να τα βρεις σε διάφανο χρώμα, πολλές εταιρείες ωστόσο κυκλοφορούν lip oils σε διάφορες αποχρώσεις, χωρίς ωστόσο έντονες χρωστικές ώστε να αφήνουν μια ημιδιάφανη κάλυψη.

Αν λοιπόν έχεις βαρεθεί τα lip balms ή σε ενοχλεί η, συχνά κολλώδης, αίσθηση των lip glosses, τα lip oils φαντάζουν μια παραπάνω από ικανοποιητική εναλλακτική επιλογή, που θεωρώ ότι θα σε βολέψει πολύ. Προσωπικά είναι τα αγαπημένα μου καθώς βρίσκω ότι θρέφουν βαθιά τα χείλη μου ενώ η χαρακτηριστική λάμψη που χαρίζουν δείχνει πολύ φυσική αλλά και φρέσκια.

Δες περισσότερα στο missbloom.gr