10 πρωτότυπες (και οικονομικές) ιδέες beauty δώρων για τις γιορτές

Χαριτωμένα gift sets και άλλα δώρα ομορφιάς που θα ενθουσιάσουν τις φίλες σου φέτος.

Βρισκόμαστε πλέον και επισήμως στην τελική ευθεία για την πιο γιορτινή περίοδο της χρονιάς, μετρώντας αντίστροφα για τα Χριστούγεννα. Κι εκτός από τα ρεβεγιόν, τα πάρτι και τις εξόδους στους στολισμένους δρόμους της πόλης, αυτό που μας αρέσει εξίσου είναι η ευκαιρία να δείξουμε στους αγαπημένους μας την αγάπη μας. Πώς; Προσφέροντάς τους μικρά δώρα που θα φέρουν χαρά στα πρόσωπά τους. 

Δες επίσης: Η (έξυπνη) προσθήκη στο πρόσωπό σου που θα πάει το γιορτινό μακιγιάζ σε άλλο level

Εμείς ψάξαμε και ανακαλύψαμε τα πιο cute gift sets ομορφιάς και άλλα beauty gifts που είναι η τέλεια ιδέα δώρου για την beauty addict φίλη σου, και όχι μόνο. Κρέμες χεριών, σετ με άρωμα και κρέμα σώματος ή μικρές, πολυτελείς συσκευασίες με κιτ μακιγιάζ, όλα τους θα αποδειχτούν πολύ χρήσιμα για την κολλητή, την αδελφή, τη μαμά, τη συνάδελφο. Κι επειδή γνωρίζουμε ότι το budget είναι μια παράμετρος που λαμβάνεις υπόψη, ιδίως αν θες να χαρίσεις δώρα σε πολλές φίλες σου, σε πληροφορούμε ότι δεν χρειάζεται να ξεφύγεις πολύ. Υπάρχουν πολύ έξυπνες επιλογές σε καλές τιμές - εξάλλου, ένα ωραίο δώρο δεν χρειάζεται να είναι πανάκριβο για να έχει αξία. 

Δες επίσης: 5 πολυτελή γυναικεία αρώματα που αξίζει να αποκτήσεις φέτος τον χειμώνα

Δες παρακάτω τις 10 πρωτότυπες και budget-friendly ιδέες δώρων που έχουμε ξεχωρίσει:

 

Color Riche Xmas Collection Κραγιόν, L'Oreal Paris (13,88 € Hondos Center)
Tα ενυδατικά κραγιόν Color Riche από τη L'Oreal Paris φέρνουν ένα μοναδικό συνδυασμό πλούσιου χρώματος και περιποιητικής σύνθεσης από το 1985, τώρα ανανεωμένα με μια ακόμα πιο περιποιητική σύνθεση, εμπλουτισμένη με 75% caring ingredients, συμπεριλαμβάνοντας argan oil και βιταμίνη Ε.
Lip Balm Wishing You, Sephora Collection (3,99 € στα Sephora)
Κάτι περισσότερο από μια απλή χριστουγεννιάτικη διακόσμηση, μέσα σε αυτή την όμορφη χρυσή σφαίρα κρύβεται μια γυαλάδα με λεπτή υφή, σε ροδακινί απόχρωση, για να αναδείξει τα χείλη σου. 
Mrs Claus Butter Lip Gloss Trio, NYX Cosmetics, (17,94 € Galerie de Beaute)
3 συνδυαστικές αποχρώσεις του αγαπημένου σου Butter Gloss για τέλεια glossy non-sticky λάμψη στα χείλη.
Bubbles & Bows Taste of Bubbly Mini Lipstick Kit, MAC Cosmetics (29,50 € Galerie de Beaute)
Ένα αποκλειστικό, limited-edition holiday kit με 3 Lipglass σε mini μέγεθος, στα νέα σετ αποχρώσεων και 3 διαφορετικές υφές: Matte, Amplified και Lustreglass.
Κερί Σόγιας Ρόδι, laouta (25,00 € Galerie de Beaute)
Κερί φτιαγμένο από 100% κερί σόγιας, ξύλινο φυτίλι και χειροποίητο κεραμικό βαζάκι, μπορεί να χρησιμοποιηθεί την ώρα που καίγεται ως κρέμα χεριών ή ως έλαιο μασάζ καθώς είναι δερματολογικά ελεγμένη.
Mysterious & Elegant - Midnight Dahlia Αφρόλουτρο + Ενυδατικό Γαλάκτωμα Σώματος, KORRES (14,90 € στα φαρμακεία)

Το σετ Mysterious & Elegant περιλαμβάνει: Midnight Dahlia Αφρόλουτρο 250 mL & Ενυδατικό Γαλάκτωμα Σώματος 125 mL και ΔΩΡΟ ένα lucky charm.

Ένα θηλυκό άρωμα, το οποίο συνδυάζει το ζουμερό βερίκοκο και την ήρεμη δύναμη της πεόνιας και ολοκληρώνεται από νότες σανταλόξυλου και musk.

Cat Eye Lover Set, Erre Due (16,00 € Galerie de Beaute)
To set περιλαμβάνει την Panoramic Lashes Mascara για έντονο μήκος και πανοραμικό αποτέλεσμα και δύο μολύβια Waterproof Eye Designer σε μαύρη απόχρωση για catty eye looks και μπεζ για να αποκτήσεις το πιο πονηρό και εκφραστικό βλέμμα που είχες ποτέ.
All About Eyes Value Set, Clinique (29,90 € Galerie de Beaute)
Ένα travel set με απαραίτητα προϊοντα για τα μάτια, μαζί με το Νο1 ντεμακιγιάζ μας με μεταξένια υφή balm.
Lips On The Horizon Holiday Set, Florence by Mills (24,90 € Hondos Center)
Tο τέλειο ζευγάρι ενυδατικών προϊόντων χειλιών είναι ό,τι χρειάζονται τα χείλη σου. Περιέχει:
Hit Snooze Lip Mask, μια μάσκα χειλιών που έχει σχεδιαστεί για να θρέφει και να ενυδατώνει τα χείλη καθώς κοιμάσαι. Η μοναδική του υφή ζελέ κλειδώνει την υγρασία, ενώ το έλαιο από πυρήνα βερίκοκου βοηθά στην καταπραϋντική δράση.
Oh Whale Lip Balm με χρώμα σε απόχρωση ‘Candy Cane’, ένα μείγμα από θρεπτικό βούτυρο καριτέ, λάδι jojoba και λάδι αβοκάντο, αφήνοντας τα χείλη απαλά και ελαστικά.
 
Ενυδατική Κρέμα Σώματος με Καφεϊνη, Frank Body (26,90 € στα Hondos Center)
Η κρέμα σώματος Frank Body Perky Hydrator φροντίζει το δέρμα και του παρέχει την απαραίτητη θρέψη και ενυδάτωση που διαρκεί. Eφαρμόζεται και απορροφάται εύκολα και δεν κολλάει. Eνυδατώνει το δέρμα σε βάθος και επαναφέρει την ελαστικότητα.