Η (έξυπνη) προσθήκη στο πρόσωπό σου που θα πάει το γιορτινό μακιγιάζ σε άλλο level

Η λεπτομέρεια στο μακιγιάζ που θα κάνει αληθινή διαφορά στο αποτέλεσμα.

make up iStock

Αναρωτιέσαι πώς μπορείς να κάνεις ακόμα και το πιο απλό μακιγιάζ να δείξει σούπερ glam και γιορτινό, απλά με μια μικρή προσθήκη στο πρόσωπο; Ευτυχώς, γίνεται και μάλιστα πολύ εύκολα - το μόνο που θα χρειαστείς είναι λίγα στρασάκια. 

Πιο συγκεκριμένα, τον τελευταίο καιρό έχει γίνει ένας μικρός χαμός με το glitter, τα κρύσταλλα, τα στρας, τα μικρά διαμαντάκια και κάθε λογής sparkly λεπτομέρειες στα μάτια ή γενικά στο πρόσωπο, που συμπληρώνουν το μακιγιάζ με έναν πολύ glam τρόπο. Κι ενώ το σύνηθες ήταν να κάνει την εμφάνισή του κυρίως λίγο πριν τα Χριστούγεννα, μια διαχρονικά λαμπερή γιορτή, που οι περισσότερες γυναίκες θα προτιμήσουν το glitter και τη λάμψη στο μακιγιάζ ακόμα κι αν δεν το συνήθιζαν ποτέ, πλέον το βλέπουμε να φοριέται όλο τον χρόνο.

Δες επίσης: Glitter nails: Το glitter mani είναι ό, τι πιο χριστουγεννιάτικο μπορείς να κάνεις τώρα

Η  αλήθεια είναι ότι οι λάμψεις με τη βοήθεια μικρών, πολύτιμων λίθων δεν είναι μόνο για εξαιρετικές περιστάσεις αλλά μπορούν να φορεθούν οποτεδήποτε μέσα στη χρονιά, μιας και λατρεύουμε το πόσο εντυπωσιακά δείχνουν σε ένα πρόσωπο. Επιπλέον, είναι ιδανικό για τις γυναίκες που δεν βάφονται ιδιαίτερα ή δεν θέλουν να βαρύνουν το πρόσωπό τους με πολλές στρώσεις προϊόντων μακιγιάζ, αφού αρκεί να κολλήσεις λίγα στρασάκια γύρω από τα μάτια, στην εξωτερική γωνία τους, ακόμα και στο μέτωπο και... έχεις τελειώσει. Είναι τόσο αστραφτερά από μόνα τους που δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα άλλο στην κυριολεξία. 

Δες επίσης: Αυτό είναι το πιο σαγηνευτικό μακιγιάζ που μπορείς να κάνεις φέτος στις γιορτές

Γιατί μας αρέσουν; Τραβούν όλη την προσοχή στο πρόσωπο χωρίς πολλή προσπάθεια, αναβαθμίζουν ακόμα και ένα άβαφο πρόσωπο ενώ δείχνουν glam και γιορτινά - ό, τι πρέπει για ένα εύκολο μακιγιάζ μέσα στις γιορτές, και όχι μόνο.

Πάρε μερικές ιδέες από τις παρακάτω φωτογραφίες:

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i