Glitter nails: Το glitter mani είναι ό, τι πιο χριστουγεννιάτικο μπορείς να κάνεις τώρα

Το glitter θα αναδείξει το μανικιούρ σου με τον καλύτερο τρόπο.

nails iStock

Όταν μιλάμε για glitter nails, λίγες είναι οι κοπέλες που μένουν ασυγκίνητες στη θέα τους. Αυτή η διακριτική (ή και όχι) λάμψη μάς φτιάχνει τη διάθεση, ενώ θυμίζει τόσο πολύ Χριστούγεννα και τις γιορτινές μέρες που έρχονται.

Δες επίσης: Αυτό είναι το πιο σαγηνευτικό μακιγιάζ που μπορείς να κάνεις φέτος στις γιορτές

Το glitter ανήκει διαχρονικά στα beauty trends, αφού πάντα θα θέλουμε να το εντάξουμε είτε στα ρούχα, είτε στο μακιγιάζ είτε στα νύχια μας. Ειδικά τώρα στις γιορτές, η ανάγκη για κάτι sparkly και γεμάτο χρυσόσκονη, γίνεται μεγαλύτερη και θέλουμε τα πάντα να έχουν glitter.

Εditor's tip: Έστω και ελάχιστη ποσότητα glitter στα νύχια μπορεί να ανανεώσει και να αναδείξει ακόμα και το πιο απλό μανικιουρ.

Δες επίσης: 2 DIY μάσκες ενυδάτωσης και λάμψης για άψογη επιδερμίδα στις γιορτές

Είτε κάνεις ημιμόνιμο είτε απλό μανικιούρ, υπάρχουν τρόποι να υιοθετήσεις τα sparkly nails, ακόμα και μόνη στο σπίτι σου. Μπορείς να εφοδιαστείς με ένα ιριδίζον ή γκλίτερ βερνίκι σε όποια αποχρώση σου αρέσει και να περάσεις με αυτό τα νύχια σου. Μπορείς ακόμα να περάσεις λίγο χρυσό glitter μόνο στα tips των νυχιών σου, αφού πρώτα τα έχεις βάψει στα χρώμα της επιλογής σου (μπορντό, μαύρο, καφέ, κόκκινο). Τέλος, αν επισκεφτείς τη μανικιουρίστ σου, μπορείς να της ζητήσεις να σου ζωγραφίσει ένα ή περισσότερα σχέδια με glitter.

Bonus tip: Εάν το μανικιούρ σου έχει ξεφτίσει στις άκρες και δεν έχεις χρόνο να περιποιηθείς μόνη σου τα νύχια σου ή να πας στην μανικιουρίστ σου, μπορείς να καλύψεις τα όποια κενά χρώματος στα νύχια σου με λίγο glitter βερνίκι νυχιών, φτιάχνοντας έτσι μόνη σου το δικό σου piece of art στα νύχια σου.

Δες μερικές φωτογραφίες με inspiring glitter nails:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olive & June (@oliveandjune)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paintbox (@paintboxnails)

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i