Αυτό είναι το πιο σαγηνευτικό μακιγιάζ που μπορείς να κάνεις φέτος στις γιορτές

Και είναι τόσο εύκολο, που μπορείς να το πετύχεις μέσα σε 15'.

Kaia Gerber Splash News / Ideal Image

To μακιγιάζ των γιορτών θεωρείται κάπως tricky από πολλές. Ποιες αποχρώσεις θα δείξουν γιορτινές, ποιο κόκκινο κραγιόν θα δείξει καλύτερο στα χείλη, μήπως η χρυσόσκονη είναι too much; Κι αυτά είναι μερικά μόνο από τα ερωτήματα που ταλανίζουν πολλές γυναίκες όσο πλησιάζει το ρεβεγιόν. 

Δες επίσης: 2 DIY μάσκες ενυδάτωσης και λάμψης για άψογη επιδερμίδα στις γιορτές

Εμείς ωστόσο θέλουμε να σου πούμε ότι το γιορτινό μακιγιάζ δεν είναι τόσο δύσκολο όσο φαίνεται. Απεναντίας, αρκούν μερικές έξυπνες κινήσεις για να το κάνεις να δείχνει glamorous και λαμπερό, χωρίς να έχεις προσπαθήσει ιδιαίτερα.

Σου εξάψαμε το ενδιαφέρον; Σε ενημερώνουμε λοιπόν ότι μια ιριδίζουσα σκιά ή λίγο glitter μπορεί να κάνει τη διαφορά στο μακιγιάζ σου, όχι μόνο στα μάτια, αλλά και σε ολόκληρο το πρόσωπο.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βρεις εκείνη τη shimmery σκιά που σου αρέσει και να την εφαρμόσεις μόνη της στο κινητό βλέφαρο, με ή χωρίς eye liner, και με άφθονη μάσκαρα. Ένα άλλο εύκολο tip είναι να εφαρμόσεις λευκή ή ασημί ιριδίζουσα σκιά πάνω από τη σκιά που έχεις ήδη περάσει τα μάτια σου (πχ πάνω από καφέ ή δαμασκηνί eye shadow).

Δες επίσης: 5 festive ιδέες για το μανικιούρ των Χριστουγέννων, ιδανικές για κοντά νύχια

Tip: Αν δεν έχεις σκιά με glitter, μια εξίσου ωραία εναλλακτική είναι να απλώσεις λίγο highlighter στα βλέφαρα, που λειτουργεί περίπου όπως μια glitter σκια.

Δες τα παρακάτω makeup looks:

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i