Juicy Lips: Το εύκολο makeup hack για μεγαλύτερα, πιο σαρκώδη χείλη

Η τάση μακιγιάζ από τα 90s που θα σου χαρίσει υπέροχα χείλη.

Ένας εύκολος τρόπος για να κάνεις τα χείλη σου να φαίνονται μεγαλύτερα και πιο ζουμερά είναι, εκτός από τα fillers υαλουρονικού, το μακιγιάζ. Γιατί όπως πολύ καλά γνωρίζουμε, το μακιγιάζ μπορεί να κάνει θαύματα και να αλλάξει στην κυριολεξία ένα πρόσωπο. 

Δες επίσης: Body mist: Το προϊόν που θα σε κάνει να μοσχοβολάς φρεσκάδα όλη μέρα

Δεν χρειάζεται ωστόσο να έχεις skills makeup artist για να πετύχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα. Απεναντίας, υπάρχει ένα εύκολο hack μακιγιάζ που θα σε βοηθήσει να κάνεις τα χείλη σου να δείχνουν υπέροχα και πιο σαρκώδη, μέσα σε 5'. 

Πώς θα το πετύχεις; Σχεδιάζοντας το περίγραμμα στα χείλη σου με καφέ μολύβι, που πρέπει να είναι κάποιους τόνους πιο σκούρο από το κραγιόν.

Δες επίσης: 5 κρέμες ματιών με ρετινόλη για βελτίωση της όψης των ρυτίδων και των μαύρων κύκλων

The story

Το brown lip liner ήταν ένα από τα πιο δημοφιλή trends μακιγιάζ των 90s, όμως ήταν αρκετά διαφορετικό χρωματικά κάνοντας μεγάλη αντίθεση με το χρώμα των χειλιών. Αποτέλεσμα; Έδινε την εντύπωση ενός καφέ δαχτυλιδιού γύρω από τα χείλη, κάνοντάς τα να δείχνουν πραγματικά τεράστια. Το καφέ μολύβι του σήμερα όμως είναι αρκετά κοντά στην απόχρωση του κραγιόν, με μια πολύ μικρή χρωματική αντίθεση, για να μην φαίνεται αντιαισθητική η διαφορά στις αποχρώσεις. Ακόμα και αυτή η μικρή διαφορά χρωμάτων ωστόσο κάνει πιο juicy τα χείλη, και πολύ ελκυστικά.

Πώς θα το πετύχεις:

Στην ουσία, το μυστικό για να φέρεις το supermodel lip στο σήμερα και να φανεί σύγχρονο και μοντέρνο είναι η σωστή επιλογή απόχρωσης τόσο στο μολύβι όσο και στο κραγιόν. Πιο συγκεκριμένα, αντί να επιλέξεις μολύβι 4-5 τόνους σκουρότερο από το κραγιόν σου (όπως γινόταν τότε), είναι καλύτερο να προτιμήσεις ένα μολύβι 2 τόνους πιο σκούρο, σε ζεστές αποχρώσεις. Πολύ σημαντικό επίσης να κάνεις καλό blending με το χρώμα του κραγιόν σου ώστε να μην είναι τόσο διακριτό το περίγραμμα. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορείς να το φοράς πιο εύκολα στην καθημερινότητά σου.

Δες μερικά παραδείγματα που θα σε πείσουν: