Bride-to-be: 10 ιδέες για ένα νυφικό μανικιούρ που δεν θα περάσει απαρατήρητο

Αν ετοιμάζεσαι να ανέβεις τα σκαλιά της εκκλησίας σύντομα, πρέπει να δεις αυτά τα κομψά nail looks.

Τα περιποιημένα νύχια και το όμορφο μανικιούρ είναι must σε κάθε εμφάνιση, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για νύφες. Είναι απόλυτα αναμενόμενο ότι οι brides to be φροντίζουν και την παραμικρή λεπτομέρεια στην εμφάνισή τους, (κυριολεκτικά) από την κορυφή έως τα νύχια ώστε να είναι άψογες. Μαλλιά, μακιγιάζ, επιδερμίδα και νύχια μπαίνουν στο μικροσκόπιο, και μάλιστα μήνες πριν τον γάμο. 

Δες επίσης: Όλα τα κομψά nail looks από το red carpet που θα κάνουν upgrade στο μανικιούρ σου

Κι ενώ το project "νυφικά νύχια" είναι ένα από τα πιο εύκολα πράγματα σε ένα bridal look, η επιλογή που θα κάνει μια γυναίκα δεν είναι πάντα δεδομένη. Παλιότερα, ήταν πολύ συνηθισμένα τα κλασικά γαλλικά μανικιούρ, που ήταν η πρώτη επιλογή όλων των γυναικών που ετοιμάζονταν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Δες επίσης: Οι 3 πιο hot τάσεις μακιγιάζ της φετινής άνοιξης που "φοριούνται" άνετα και το καλοκαίρι

Η μόδα ωστόσο αλλάζει και πλέον όλο και περισσότερες νύφες επιλέγουν και άλλα σχέδια και χρώματα για το νυφικό μανικιούρ τους - πάντως σε κάθε περίπτωση, επιθυμούν να δώσουν ένα twist στο κλασικό french mani. Έτσι, δεν είναι περίεργο να δεις ροζ και άλλα παστέλ (λιλά, ροδακινί, κοραλί), όλα στη γλυκιά παλέτα του ροζ, αλλά ακόμα και φυστικί ή baby blue. Επιπλέον, τα creme και εκρού αποκτούν μια πολύ ενδιαφέρουσα πινελιά με μια υποψία χρυσόσκονης, ενώ και τα mermaid nails με τα ιδιαίτερα "νερά" σε διάφορους χρωματισμούς κάνουν το μανικιούρ τόσο ξεχωριστό που μένει αξέχαστο. Και εννοείται το κρατάς για μέρες μετά τον γάμο.

Μην ξεχνάς ωστόσο ότι η φετινή μόδα θέλει ό, τι πιο φυσικό για τα νύχια μας, πράγμα που σημαίνει ότι τα διάφανα και ημιδιάφανα νύχια, που φαίνονται σχεδόν άβαφα, μπορούν επίσης να προτιμηθούν από τις νύφες που θέλουν να κάνουν τη διαφορά.

Δες επίσης: Η Νο. 1 κίνηση στο καθημερινό skincare που θα απογειώσει την επιδερμίδα σου

Δες παρακάτω μερικές ιδέες για bridal manicure που θα σε εμπνεύσουν: