Τα 3 πιο hot χρώματα πεντικιούρ της σεζόν που επιλέγουν συνέχεια 10 Ελληνίδες celebrities

Οι Βίκυ Καγιά, Χριστίνα Μπόμπα και Αθηνά Οικονομάκου, μεταξύ άλλων, φαίνεται ότι επιμένουν σε ένα συγκεκριμένο χρώμα για το πεντικιούρ τους.

Όσο σημαντικό είναι το μανικιούρ για να δείξει μια εμφάνιση ολοκληρωμένη, άλλο τόσο (και ίσως πιο σημαντικό) είναι και το πεντικιούρ. Τα περιποιημένα άκρα εξάλλου κάνουν τη διαφορά και μπορούν ακόμα και να αναδείξουν (ή να "χαντακώσουν") ένα outfit.

Διανύοντας τον τελευταίο μήνα της άνοιξης, ο Μάιος είναι το τέλειο timing για να ξεκινήσεις να σκέφτεσαι τα χρώματα πεντικιούρ που θα υιοθετήσεις το προσεχές διάστημα. Τώρα άλλωστε ξεκινάμε να φοράμε δειλά-δειλά και τα πρώτα mules και peep-toes, οπότε θέλουμε τα άκρα μας να δείχνουν πάντοτε περιποιημένα.

Πέρα από τη σωστή φροντίδα και περιποίηση που οφείλεις να δείξεις στις φτέρνες σου, ιδίως αν είναι σκασμένες, το χρώμα βερνικιού που θα επιλέξεις παίζει εξίσου τον ρόλο του για ένα άψογο αποτέλεσμα.

Εμείς αναζητήσαμε μερικές διάσημες Ελληνίδες celebrities για να αντλήσουμε έμπνευση από τα δικά τους nail looks και παρατηρήσαμε ότι 3 μόνο αποχρώσεις κυριαρχούσαν στο πεντικιούρ των περισσότερων. 

Δείτε περισσότερα στο missbloom.gr