Καλεσμένη σε γάμο: Οι πιο κομψές (και εύκολες) hairstyling ιδέες για να είσαι η πιο καλοχτενισμένη της βραδιάς

Hint: 3 χτενίσματα που μπορείς να κάνεις και μόνη σου.

Η σεζόν των καλοκαιρινών γάμων έχει αρχίσει και επίσημα, με τις σχετικές γαμήλιες προσκλήσεις να καταφτάνουν σιγά σιγά. Πιθανολογούμε ότι θα έχεις λάβει τουλάχιστον μια, πράγμα που μάλλον σε κάνει να αναρωτιέσαι τι χτένισμα θα κάνεις για την περίσταση.

Δες επίσης: Bride-to-be: 10 ιδέες για ένα νυφικό μανικιούρ που δεν θα περάσει απαρατήρητο

Πέρα από την αναζήτηση του σωστού outfit λοιπόν, καλό είναι να δώσεις βάση στο χτένισμα καθώς αυτό είναι που θα αναδείξει την εμφάνισή σου. Μάλιστα, ο λόγος που τα μαλλιά παίζουν τόσο μεγάλο ρόλο είναι ότι με όση ευκολία μπορούν να αναδείξουν το outfit σου, με την ίδια ευκολία μπορούν και να το "καταστρέψουν", να σε κάνουν να δείχνεις μεγαλύτερη ή κουρασμένη κλπ.

Η συμβουλή μας είναι να επιλέξεις το χτένισμα ανάλογα με το outfit που θα φοράς αλλά και στο στιλ που θες να έχεις (ρομαντικό και αέρινο, επίσημο και πιο σοβαρό ή χαλαρό και νεανικό). Έπειτα, καλό είναι να λάβεις υπόψη σου και το μέρος που θα τελεστεί ο γάμος, καθώς ίσως να θελήσεις να κάνεις άλλο χτένισμα αν είναι σε νησί και άλλο αν είναι στην Αθήνα.

Δες επίσης: French Girl makeup: To makeup trend που κάνει όλες τις γυναίκες να δείχνουν (πολύ) νεότερες

Σε κάθε περίπτωση, και λόγω της εποχής αλλά και της ζέστης, προτείνουμε να μην το παρακάνεις με το styling και να επιλέξεις hairstyles που "μυρίζουν" καλοκαίρι. Αυτό σημαίνει όχι πολύ στιλιζάρισμα και υπερβολική χρήση προϊόντων και εργαλείων styling ούτε πολύ "δύσκολα" χτενίσματα. Πιο πολύ θα λέγαμε να αφήσεις τη φυσική υφή των μαλλιών σου να αναδειχθεί με casual χτενίσματα, όπως σπαστά, ελεύθερα μαλλιά, χαλαρές κοτσίδες σε up-dos, επιμελώς ατημέλητους κότσους

Tip: αυτά είναι και τα χτενίσματα που αφαιρούν χρόνια και θα σε κάνουν να δείχνεις πολύ νέα και φρέσκια, ενώ μπορείς να τα κάνεις και μόνη σου σπίτι.

Δες παρακάτω μερικές ιδέες που θα σε εμπνεύσουν:

Ανάλαφρα και messy

Casual κότσος 

Μισά-μισά (half up - half down)