French Girl makeup: To makeup trend που κάνει όλες τις γυναίκες να δείχνουν (πολύ) νεότερες

Η νέα τάση στο μακιγιάζ που ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες, ανεξαρτήτως ηλικίας.

makeup Pixel Formula

Το "French Girl style" δεν είναι απλά ένα trend που έκανε μόλις την εμφάνισή του στον χώρο της ομορφιάς και της μόδας. Μπορούμε να πούμε ότι πρόκειται για μια ολόκληρη φιλοσοφία ζωής που αναφέρεται στην απλότητα και την αβίαστη κομψότητα των Γαλλίδων, που θαρρείς δεν έχουν προσπαθήσει ιδιαίτερα για το ντύσιμο, το χτένισμα, το μακιγιάζ τους. Πρόκειται για μια περσόνα, θα έλεγε κανείς, που είναι σέξι και εκλεπτυσμένη ταυτόχρονα και που σαν μότο ζωής έχει το: "The less, the better".

Δες επίσης: 5 εύκολα hacks για να πετύχεις ένα απόλυτα φυσικό, "no makeup look"

Ιδιαίτερα για το "french girl makeup", που φαίνεται να κερδίζει την εκτίμηση ολοένα και περισσότερων γυναικών του πλανήτη, έχουμε να πούμε τα εξής: πρόκειται για ένα signature makeup look που υιοθετούν συχνά οι Γαλλίδες και τις χαρακτηρίζει απόλυτα, ενώ προκαλεί τέτοιον θαυμασμό στις υπόλοιπες γυναίκες που σπεύδουν να το αντιγράψουν. 

Δες επίσης: Τα 5 καλύτερα αντηλιακά προσώπου για προστασία στην πόλη

Τι είναι ακριβώς το "French Girl Makeup";

Πρόκειται για "καθαρά" πρόσωπα, με αλαβάστρινη επιδερμίδα και ελάχιστο μακιγιάζ στα μάτια, με την έμφαση να δίνεται κυρίως στα χείλη χρησιμοποιώντας κόκκινα ή σκούρα κραγιόν. Στην ουσία, προτεραιότητα δίνεται στο σωστό skin-prep που πρέπει να γίνει απαραίτητα πριν το μακιγιάζ, ώστε να έχουμε ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα. 

Έτσι, η τάση θέλει να περιοριζόμαστε στη χρήση λίγων προϊόντων, και κυρίως σε ένα κόκκινο κραγιόν και μια μάσκαρα. Επιπλέον, ένας απαράβατος κανόνας θέλει να δίνεται έμφαση σε ένα σημείο του προσώπου κάθε φορά: μάτια ή χείλη, ποτέ και στα δύο ταυτόχρονα. Αυτό είναι άλλωστε και το μυστικό που συμβάλει σε ένα πολύ σικ, απαλό αποτέλεσμα, που δεν βαραίνει το πρόσωπο και χαρίζει ένα νεανικό, φρέσκο look.

Δες επίσης: 4 κουρέματα που κάθε Παριζιάνα θα ζητούσε από τον κομμωτή της

Συμπερασματικά, το πιο έντονο στοιχείο που θα δεις σε μια Γαλλίδα είναι το κραγιόν, σε bold κόκκινες, μπορντό ή raspberry αποχρώσεις, που θα έχει σεταριστεί με αρκετές στρώσεις μάσκαρα και μια λεπτή γραμμή eye liner - και αυτό, στις πολύ επίσημες περιστάσεις. Επιπλέον, η επιδερμίδα δείχνει τόσο διάφανη, ενυδατωμένη και λαμπερή που δικαίως παραπέμπει σε ένα πιο νεανικό look - γι' αυτό άλλωστε δείχνουν και πολύ νεότερες από την ηλικία τους. Επομένως, άνετα μπορούμε να πούμε ότι το french makeup "αφαιρεί" χρόνια από το πρόσωπο μιας κοπέλας και την κάνει να δείχνει απόλυτα φρέσκια, με ένα νεανικό vibe. Τέλος, ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες κάθε ηλικίας. 

Δες ένα βίντεο - tutorial που θα σε βοηθήσει να το πετύχεις κι εσύ:

@natashadivo have you watched Emily in Paris S3 already?🇫🇷🥐 #makeup #beauty #frenchgirlmakeup ♬ Mon Soleil (Les Gordon Remix) - Ashley Park

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i