Bridal beauty: 3 ιδέες νυφικού μακιγιάζ για ξανθές, ανάλογα με το χρώμα ματιών

Τα SOS tips που καλό είναι να προσέξεις ανάλογα με το χρώμα των ματιών και τον τόνο της επιδερμίδας σου.

Η μεγάλη μέρα πλησιάζει και στοιχηματίζουμε ότι έχεις σκεφτεί και την παραμικρή λεπτομέρεια - και, φυσικά, το μακιγιάζ σου. Φανταζόμαστε άλλωστε ότι γνωρίζεις ήδη ότι η επιλογή του σωστού makeup look για σένα είναι πολύ σημαντική καθώς όχι μόνο θα σε ενισχύσει ψυχολογικά, αναδεικνύοντας τα πιο όμορφα χαρακτηριστικά σου, αλλά και θα βοηθήσει στο να βγουν άψογες οι φωτογραφίες που θα σου μείνουν μια ζωή.

Αν τώρα ανήκεις στις γυναίκες που έχουν αφήσει το μακιγιάζ τελευταίο στη λίστα προτεραιοτήτων τους, μην ανησυχείς καθώς είναι από τα πιο εύκολα tasks - αρκεί φυσικά να γνωρίζεις τι σου πηγαίνει. Κι ενώ υπάρχουν κάποια γενικά tips που καλό είναι να ακολουθούν όλες οι νύφες ανεξαιρέτως σχετικά με το μακιγιάζ τους, υπάρχουν και κάποια άλλα που διαφέρουν ανάλογα με το αν είσαι ξανθιά ή μελαχρινή, με πράσινα ή καστανά μάτια κ.ο.κ.

Έτσι, και σε πολύ γενικές γραμμές, αν είσαι ξανθιά πρέπει να λάβεις υπόψη σου το χρώμα των ματιών αλλά και τον τόνο της επιδερμίδας σου ώστε να αναδείξεις σωστότερα τα χαρακτηριστικά σου. Έτσι, έχε στο μυαλό σου ότι το highlighter και το bronzer είναι οι καλύτεροι φίλοι σου για ένα sunkissed, απόλυτα καλοκαιρινό μακιγιάζ όμως πρέπει να επιλεχθούν οι σωστές αποχρώσεις που θα ταιριάξουν με το χρώμα μαλλιών σου και δεν θα δείξουν "ξένες". Αυτό διαφέρει από γυναίκα σε γυναίκα και φυσικά εξαρτάται πολύ και από το αν είσαι ήδη μαυρισμένη. Επίσης, καλό είναι να δοθεί σημασία στην ποσότητα του highlighter, καθώς αν υπερβάλλεις με αυτό είναι πιθανό να δείξεις πιο λαμπερή από όσο θα ήθελες - με την αρνητική έννοια. Τέλος, πολλή προσοχή στα φρύδια και στη βαφή τους: και πάλι πρέπει να είναι σε απόχρωση που να συμφωνεί με επιδερμίδα και μαλλιά, καθώς και να μην είναι παραβγαλμένα και πολύ λεπτά, καθώς κινδυνεύεις να δείχνεις κουρασμένη και μεγαλύτερη.

Παρακάτω θα βρεις 3 ιδέες μακιγιάζ, ανάλογα με το τι χρώμα ματιών έχεις:

Αν είσαι ξανθιά με καστανά μάτια:

Δείτε περισσότερα στο missbloom.gr