Ασταξανθίνη | Το κορυφαίο αντιοξειδωτικό βρίσκεται πια στο συρτάρι μου

Η ουσία που μου "συνέστησε" την πιο υγιή εκδοχή του εαυτού μου.

Κάθε χειμώνα το ίδιο άγχος: Να μην αρρωστήσω, να μην περάσω τις γιορτές στο κρεβάτι, να μην πάνε πίσω οι δουλειές και οι δραστηριότητες που αγαπώ. Τα τελευταία χρόνια με την πανδημία, ο φόβος αυτός έχει πολλαπλασιαστεί με αποτέλεσμα να αναζητώ συστηματικά τρόπους να ενισχύσω το ανοσοποιητικό και τον οργανισμό μου γενικότερα. 

Άστο πάνω της: Η ασταξανθίνη είναι ο πιο ισχυρός μου σύμμαχος

Συζητώντας τους φόβους αυτούς με τη φαρμακοποιό μου προκειμένου να μου προτείνει τρόπους να "εξασφαλίσω"  ότι το 2022 θα με βρει όσο πιο υγιή, ενεργή και δραστήρια γίνεται, δεν άργησε να μου συστήσει το συμπλήρωμα που έχει έκτοτε γίνει η προέκταση του χεριού μου.

Ο λόγος για την ασταξανθίνη, ουσία την οποία ομολογώ πως δεν είχα ξανακούσει (πώς μου διέφυγε άραγε;), η οποία θεωρείται ένα από τα πιο ισχυρά αντιοξειδωτικά.

Λίγα λόγια για τον ανερχόμενο star των αντιοξειδωτικών

Πρόκειται για μια κοκκινωπή χρωστική ουσία που ανήκει σε μια ομάδα χημικών ουσιών τα οποία ονομάζονται καροτενοειδή και σύμφωνα με πρόσφατες έρευνες βελτιώνει την λειτουργία του οργανισμού και προστατεύει τα κύτταρα από βλάβες. Το τελευταίο μπορώ να το επιβεβαιώσω με σιγουριά από την προσωπική μου εμπειρία, μιας και φέτος έχω γλιτώσει από όλες τις γρίπες με τις οποίες "φλέρταρα" κάθε προηγούμενη σεζόν.

Όχι άλλα βράδια αγκαλιά με αντιπυρετικά, θερμόμετρα και χαρτομάντηλα: Τους είπα "αντίο" με το κατάλληλο αντιοξειδωτικό

Ενώ λοιπόν η ασταξανθίνη συναντάται φυσικά σε ορισμένα θαλασσινά, είναι αδύνατο να λάβω τις ποσότητες που χρειάζεται ο οργανισμός μου αποκλειστικά από τη διατροφή, όσο κι αν την προσέχω. Κανένας λόγος ανησυχίας όμως, γιατί μπορώ να την βρω σε άριστη ποιότητα (και επαρκή ποσότητα) στα BIO TONICS ASTAXANTHIN.

Μπάνιο, πρωινό, ασταξανθίνη και έφυγα για το γραφείο: Πλέον είναι αναπόσπαστο μέρος της πρωινής μου ρουτίνας

Έχοντας πια μπει για τα καλά στην καθημερινότητά μου, δεν ξεχνάω ποτέ να πάρω το "superfood της αντιοξείδωσης" όπως συνηθίζω να το αποκαλώ, πριν κιόλας φύγω από το σπίτι μου το πρωί. Ο λόγος που επέλεξα τα συγκεκριμένα συμπληρώματα όμως δεν είναι τυχαίος, μιας και ειδικά όσον αφορά την υγεία μου, δεν αφήνω τίποτα στην τύχη του.

Την τύχη μας τη δημιουργούμε εμείς και εγώ επέλεξα να τη δημιουργήσω με τα BIO TONICS ASTAXANTHIN

Τα BIO TONICS ASTAXANTHIN αποτελούν πλέον τον go-to τρόπο για να ανταπεξέρχομαι καθημερινά σε όλα όσα θέλω να κάνω, βοηθώντας με να παραμένω υγιής και δραστήρια παρά τις "αντίξοες συνθήκες" όπως οι πολύ χαμηλές θερμοκρασίες και ο φύσει ευαίσθητος οργανισμός μου.

Γιατί BIO TONICS ASTAXANTHIN;

Γιατί περιέχουν 10mg καθαρής ασταξανθίνης σε έναν μοναδικό συνδυασμό της ευρεσιτεχνίας των BIO TONICS που κάνει τη δράση του ακόμη πιο ισχυρή και αποτελεσματική. Αν και αρχικά τα προτίμησα γιατί μου τα συνέστησε η φαρμακοποιός μου, πλέον τα συστήνω και εγώ σε όσους με ρωτούν πώς τα κατάφερα φέτος να μην αρρωστήσω καθόλου (δεν το συνήθιζα, βλέπεις). Κάθε πρωί λοιπόν ξυπνάω και αφού φάω το πρωινό μου, λίγο πριν αναχωρήσω για το γραφείο, παίρνω μια "μαγική" κάψουλα ασταξανθίνης. 

Η μαγεία βγαίνει από εδώ:

 

Η αλλαγή στη ζωή μου

Από τότε που ενέταξα στην καθημερινότητά μου το συμπλήρωμα αυτό, είδα βελτίωση όχι μόνο στη σωματική, αλλά και στην ψυχοσυναισθηματική μου υγεία- όχι τυχαία, αφού όλα άλλωστε είναι αλληλένδετα. 

Συγκεκριμένα, μου έδωσε εκείνο το απαραίτητο boost να απογειώσω την απόδοσή μου και να φτάσω στο maximum των δυνατοτήτων μου, τόσο στην πνευματική μου εργασία όσο και στη σωματική άσκηση. Ούσα πιο ξεκούραστη (κάνει θαύματα και με την αϋπνία), νιώθω πια πιο "ετοιμοπόλεμη", ενεργή και πρόθυμη να αδράξω την κάθε μέρα, βλέποντάς την ως μια ακόμη ευκαιρία να είμαι δημιουργική και παραγωγική.

Ακόμη, μετά από καιρό πλέον που λαμβάνω τα BIO TONICS ASTAXANTHIN, μπορώ με σιγουριά να πω ότι είδα μείωση στη μυική βλάβη και στη δυσπεψία που αντιμετώπιζα ανα περιόδους.

Μάλιστα, όπως διάβασα σε επιστημονικές πηγές, η ασταξανθίνη λαμβάνεται και ως συμπλήρωμα σε πολλές εκφυλιστικές καταστάσεις του οργανισμού όπως το αλτσχάιμερ, το πάρκινσον, η υψηλή χοληστερόλη, το εγκεφαλικό, η ωχρά κηλίδα και η λειτουργία ήπατος. 

Συν ασταξανθίνη και χείρα κίνει 

Όσο αποτελεσματικό και αν είναι ένα συμπλήρωμα, υπάρχει ακριβώς γι' αυτό που φανερώνει και η ονομασία του, να "συμπληρώνει" δηλαδή έναν γενικότερο υγιεινό τρόπο ζωής. Επομένως, ο λόγος που αυτή τη χρονιά δεν έχω αρρωστήσει καθόλου, είναι αποτέλεσμα σωστών διατροφικών και όχι μόνο επιλογών, που με βοηθούν να αποφύγω το λεγόμενο "οξειδωτικό στρες" (που βλάπτει τα κύτταρα του οργανισμού μας).

Έτσι, φροντίζω να ξεκουράζομαι και να ενυδατώνομαι επαρκώς, ενώ το καθημερινό μου διαιτολόγιο περιλαμβάνει τρόφιμα πλούσια σε

  • Βιταμίνη C
  • Σελήνιο
  • Βιταμίνη Ε
  • Πολυφαινόλες
  • Συνένζυμο Q10

Μακριά από κάθε είδους στρες

Το άγχος που με "βάραινε" τις προηγούμενες σεζόν ανήκει πια στο παρελθόν, χάρη στη νέα μου ανακάλυψη, τα BIO TONICS ASTAXANTHIN, καθώς και την ουσιαστική απόφαση να φροντίσω πια ουσιαστικά για το ευ ζην και την ευημερία μου. Μπορώ με σιγουριά να πω ότι η "συνάντηση" με την πιο υγιή και δραστήρια εκδοχή του εαυτού μου ήταν θέμα συνειδητής επιλογής- επιλογής που προτείνω και σε εσένα να κάνεις.