Αυτοί είναι οι νέοι μου φακοί επαφής και θα σου πω γιατί τους επέλεξα!

Το ότι φοράω φακούς επαφής πλέον επηρεάζει μόνο θετικά την καθημερινότητά μου. Παρακάτω θα δεις όλους τους λόγους γι’ αυτό αλλά και τους φακούς που έχω διαλέξει για κάθε μέρα.

Ας το παραδεχτούμε, κατά το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας οι περισσότεροι είμαστε μπροστά σε μία μικρή ή μεγαλύτερη οθόνη! Το κόστος αυτό για τα μάτια μας είναι τεράστιο αλλά όπως διαπίστωσα πρόσφατα δεν είναι απαραίτητο να το "πληρώνουμε" πλέον. Γιατί το λέω αυτό; Επειδή ανακάλυψα τους ημερήσιους φακούς επαφής ACUVUE® OASYS 1-Day που άλλαξαν το πώς βλέπω την κάθε μου μέρα. Τι κάνει τους καινούργιους μου φακούς ξεχωριστούς;

Μου προσφέρουν ξεκούραστη χρήση ψηφιακών μέσων

Τέλος πια τα στεγνά μάτια και οι ενοχλήσεις όταν περνάω πολλές ώρες στον υπολογιστή, στο tablet ή στο κινητό μου. Οι φακοί επαφής ACUVUE® OASYS 1-Day μου προσφέρουν μια εξαιρετική αίσθηση άνεσης και πιο ευκρινή, καθαρή όραση ώστε να μπορώ να αφιερώνω όσο χρόνο χρειάζεται (ή όσο θέλω) στα ψηφιακά μέσα.

Βλέπω τον κόσμο πιο φωτεινό και πιο "καθαρό"

Οι καινούργιοι μου φακοί μου διαθέτουν μοναδικές καινοτομίες εμπνευσμένες από τα μάτια, προσφέροντάς μου ανώτερη όραση και βελτιωμένα αποτελέσματα ευαισθησίας αντίθεσης, βοηθώντας τις μικρές λεπτομέρειες να γίνουν πιο ευκρινείς και φωτεινές.

Τα μάτια μου δεν "στεγνώνουν"

Οι φακοί επαφής ACUVUE® OASYS 1-Day είναι κατασκευασμένοι με την τεχνολογία HydraLuxe®, ένα μοναδικό σχεδιασμό εμπνευσμένο από τα φυσικά δάκρυα που προσφέρει εξαιρετική αίσθηση άνεσης. Αλήθεια!!!

Προστατεύουν τα μάτια μου από την UV ακτινοβολία του ήλιου

Αυτό το χαρακτηριστικό τους με έκανε να τους εκτιμήσω ακόμη περισσότερο! Όλοι οι φακοί επαφής ACUVUE® παρέχουν προστασία από την UV ακτινοβολία ενάντια στη μετάδοση των επιβλαβών UV ακτίνων στον κερατοειδή χιτώνα και μέσα στα μάτια. Μια πολύτιμη προστασία όχι μόνο τώρα το καλοκαίρι αλλά και όλο το χρόνο, ειδικά σε χώρες σαν την Ελλάδα με τόσο πολλή ηλιοφάνεια! 

Για να μην με παρερμηνεύσεις, εννοείται ότι συνεχίζω να φοράω τα γυαλιά ηλίου μου αφού οι φακοί δεν προστατεύουν όλο το μάτι, αλλά σίγουρα νιώθω μεγαλύτερη ασφάλεια και προστασία ακόμη κι όταν δεν φοράω γυαλιά, π.χ. όταν κολυμπάω ή αθλούμαι.

Εύκολοι στη χρήση

Η αλήθεια είναι ότι στην αρχή δίστασα, αλλά με λίγη εξάσκηση ο χειρισμός των φακών επαφής μου έγινε γρήγορα δεύτερη φύση.

Plus: Μπορείς να τους βρεις σε "έκδοση" για αστιγματισμό! Τώρα όλοι μπορούμε να δούμε τον κόσμο πιο καθαρό και πιο πιο όμορφο. Εγώ τους επέλεξα, εσύ θα τους δοκιμάσεις; 

Περισσότερες πληροφορίες για τους φακούς επαφής ACUVUE® μπορείς να βρεις στο www.acuvue.gr.