Το κοκτέιλ υπερδύναμης για καλύτερη ποιότητα ζωής

Καθάρισε το σώμα σου και απομάκρυνε τις τοξίνες για μία ποιοτικότερη καθημερινότητα και μία υγιέστερη ζωή.

Στον τομέα της υγείας συχνά οι συζητήσεις γυρνούν γύρω από τις τοξίνες και τη ζημιά που κάνουν όταν εισέρχονται στον οργανισμό μας, με αποτέλεσμα την κακή υγεία και την κακή ποιότητα ζωής. Η αποτοξίνωση που αρκετά τρόφιμα και προϊόντα υπόσχονται πως συντελούν, δεν αποτελεί μία μεταφορική έννοια, αλλά μία σε βάθος διαδικασία που πρέπει να πραγματοποιηθεί ώστε να αποκτήσουμε έναν πιο υγιή οργανισμό. Η πρώτη φορά που ήρθα αντιμέτωπη με την έννοια της αποτοξίνωσης ήταν μέσα από μία συζήτηση που είχα με τον διατροφολόγο μου, η οποία με έβαλε σε σκέψεις σχετικά με το τι έπρεπε να κάνω για να προσφέρω στον οργανισμό μου την καλύτερη λύση για το σύγχρονο αυτό πρόβλημα. Η ιδιαίτερη αυτή ανάγκη, λοιπόν, για καθαρισμό του οργανισμού, που είναι σημαντική στις μέρες μας, με οδήγησε να γνωρίσω ένα φυτικό προϊόν που πράγματι έκανε τη διαφορά και μπορώ να πω με σιγουριά πως δε μοιάζει με κανένα άλλο που κυκλοφορεί. Το όνομά του; Flor• Essence® της MedMelon.

 

Πώς λειτουργούν οι τοξίνες στον οργανισμό μας;

Πριν όμως συστήσω το φυτικό μείγμα που ανακάλυψα και παραθέσω τα οφέλη που έλαβα από τις ιδιότητες των βοτανικών εκχυλισμάτων, είναι σημαντικό να μιλήσουμε για τον λόγο που κατέληξα σε αυτή την απόφαση. Όπως προαναφέθηκε, οι τοξίνες μάς κατακλύζουν καθημερινά (ρύπανση, μόλυνση) και εισβάλουν στη ζωή μας μέσω της τροφής, του νερού, του αέρα που αναπνέουμε και εμφανίζονται με τη μορφή συμπτωμάτων κούρασης, πονοκεφάλων, αερίων κ.α., με αποτέλεσμα να υποβαθμίζουν τη λειτουργία των φυσιολογικών οδών αποβολής του σώματος. Η συσσώρευση αυτή που πραγματοποιείται εξαιτίας της αδυναμίας απομάκρυνσης των αποβλήτων, έχει ως αποτέλεσμα την τοξικότητα των οργάνων του σώματός μας, πράγμα που σημαίνει πως ξεκινά μια "εσωτερική μάχη". Στην ουσία, οι τοξίνες προκαλούν μεγάλη ζημιά στην υγεία μας, αφού εμποδίζουν τη σωστή λειτουργία του σώματός μας, οδηγώντας σε μειωμένη ενέργεια και σε αρκετές περιπτώσεις στη δυσκοιλιότητα. Παράλληλα, η βλάβη αυτή μπορεί να επεκταθεί σε κυτταρικό επίπεδο, φτάνοντας στο σημείο των διαταραχών που αφορούν και το πεδίο της ψυχικής υγείας. Αναμφίβολα, όσο τρομακτικό κι αν ακούγεται το σενάριο, το οποίο εκτενώς συζητήσαμε με τον διατροφολόγο μου, είναι μία πραγματικότητα. Επομένως, η κατάλληλη λύση για το σύγχρονο και συχνά "αόρατο" πρόβλημα που επηρεάζει τις ζωές μας ήταν να βρω τον πιο αποδοτικό τρόπο για την άμεση αποτοξίνωση του σώματός μου. 

Flor• Essence® - το κλειδί στην αποτοξίνωση

Και όπως στις περισσότερες ιστορίες υπάρχει το happy ending, έτσι και στη δική μου περίπτωση, ύστερα από ενδελεχή έρευνα και συζητήσεις με ειδικούς, κατέληξε στα χέρια μου το Flor• Essence® της MedMelon. Κάνοντας τσεκ στο κουτάκι με την κύρια προϋπόθεση για εμένα που ήταν τα φυτικά συστατικά του, το βοτανικό αυτό μείγμα δεσμευόταν πως θα μπορούσε να βοηθήσει το σώμα μου να καθαρίσει και να "αυτοθεραπευτεί". Spoiler alert: Το έκανε! Η ενδιαφέρουσα φόρμουλα που βασίστηκε στην παραδοσιακή φυτική συνταγή των Ινδιάνων Ojibwa που φυσικά τελειοποιήθηκε - ύστερα από χρόνιες κλινικές μελέτες της Rene Caisse και του Dr. Charles Brusch - αναπτύχθηκε για να καθαρίσει με ήπιο τρόπο ολόκληρο το σώμα σε κυτταρικό επίπεδο. Πώς γίνεται αυτό; Χάρη στις δραστικές του ιδιότητες, το Flor• Essence® καταφέρνει να βοηθήσει στην απομάκρυνση των τοξινών που συσσωρεύνται με τα χρόνια στα όργανα, προσφέροντας επίσης αντιοξειδωτικά που προστατεύουν από την οξειδωτική βλάβη που προκαλείται από τις ελεύθερες ρίζες.

Η δύναμη των βοτάνων

Όσο κι αν η ιατρική έχει προοδεύσει, δημιουργώντας στο εργαστήριο λύσεις για τα σύγχρονα προβλήματα της υγείας μας, μην ξεχνάμε πως η φύση πάντα υπήρξε πηγή έμπνευσης. Και αυτός είναι ο λόγος που η επιτυχία του συγκεκριμένου προϊόντος είναι δεδομένη. Με λίγα λόγια το κλειδί βρίσκεται στη φόρμουλα των 8 βοτάνων, τα οποία λειτουργούν συνεργικά, υποστηρίζοντας πολλαπλές οδούς αποβολής τοξινών. Κάθε ένα από τα οκτώ βότανα του Flor•Essence ® (Κολλιτσίδα, Λάπαθο, Φτελιά, Νεροκάρδαμο, Κόκκινο Τριφύλλι, Αγιάγκαθο, Φύκι και Ραβέντι) έχει να προσφέρει διαφορετικές ιδιότητες που λειτουργούν εντυπωσιακά στη "θεραπεία" της αποτοξίνωσης, ενώ όλα μαζί δουλεύουν, σε ακριβείς ποσότητες, συμπληρώνοντας το ένα το άλλο, ως μία νέα δυναμωτική ουσία. Εξάλλου, κάτι που ίσως δεν γνώριζες είναι ότι τα διαφορετικά αντιοξειδωτικά στοχεύουν σε συγκεκριμένες ελεύθερες ρίζες, επομένως το να ληφθούν συνδυαστικά, μας δίνει τη δυνατότητα να έχουμε ένα ευρύτερο φάσμα προστασίας - μία πανηγυρική, λοιπόν, νίκη για τη MedMelon και το Flor•Essence ® που προνόησαν γι' αυτό. 

Πώς θα καταλάβουμε πως λειτουργεί;

Είναι δεδομένο πως δεν γίνεται από την πρώτη κιόλας γουλιά του μείγματος να νιώσουμε την αλλαγή, ωστόσο σιγά σιγά τα πρώτα σημάδια θα γίνουν αντιληπτά. Βάζοντάς το στην καθημερινότητά μας όπως θα πίναμε ένα τονωτικό τσάι, το Flor•Essence ® προσφέρει αρκετά πλεονεκτήματα στην υγεία μας, με αποτέλεσμα να γίνει η αγαπημένη μας συνήθεια. Κάποια από αυτά που χαρίζει είναι:

  • Άφθονη ενέργεια
  • Αναπαυτικός ύπνος
  • Λαμπερό δέρμα
  • Μειωμένοι πόνοι και φλεγμονές
  • Ελάττωση της οσμής του σώματος
  • Λιγότεροι πονοκέφαλοι
  • Καλύτερη διάθεση, λιγότερη οξυθυμία
  • Όξινη/αλκαλική ισορροπία
  • Κανονική κινητικότητα του εντέρου
  • Σωστή πέψη (λιγότερα αέρια, φουσκώματα, δυσπεψία)
  • Ισχυρό ανοσοποιητικό

Fun Fact: Αν πράγματι μας αρέσει το τσάι, τότε έχουμε την επιλογή να βρούμε την ίδια φυτική φόρμουλα σε ξηρό βοτανικό μείγμα τσαγιού, με τις ίδιες αποτοξινωτικές ιδιότητες.

Useful Info: Το προϊόν παρασκευάζεται από την καναδική εταιρία Flora και διατίθεται από τη MedMelon. Μπορείτε να το βρείτε σε φαρμακεία ή καταστήματα υγιεινών τροφών.