Τι είναι χειρότερο από το να πηγαίνεις σε ένα εστιατόριο με ιδιαίτερα πικάντικα φαγητά και να καταλαβαίνεις, μετά, πως το στόμα σου μυρίζει σκόρδο;
Σίγουρα, πολλά πράγματα, ωστόσο στο πλαίσιο της προσωπικής υγιεινής, η κακοσμία του στόματος συγκαταλέγεται στα βαρύτερα "παραπτώματα" και πολύ θα θέλαμε να ξέραμε πως μπορούμε να την αποφύγουμε.
Μπορείς να προστατευτείς από την αναπνοή που μυρίζει σκόρδο;
Η Sheryl Barringer, επιστήμονας τροφίμων στο Πολιτειακό Πανεπιστήμιο του Οχάιο, έχει εντοπίσει όλα αυτά τα χρόνια διάφορες επιστημονικές λύσεις για την αναπνοή με σκόρδο, όπως τα οξέα στα μήλα και τη μέντα και τα λιπαρά στο γάλα. Αλλά τώρα φαίνεται ότι βρήκε τελικά το απόλυτο όπλο για να νικήσει αυτόν τον σούπερ κακό.
H συνέχεια στο esquire.com.gr